Cadde Aşıklar tatilde

Aşıklar tatilde

01.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beş aydır birlikte olan Sıla ve Ahmet Kural, mavi tura çıktı. İkili, arkadaşlarının eşlik ettiği teknede, romantik anlar yaşadı

Aşıklar tatilde

Ahmet Kural, ‘Ailecek Şaşkınız’ filminin çekimlerini tamamlar tamamlamaz, sevgilisi Sıla’yla tatile çıktı. Yaklaşık beş aydır birlikte olan çift, Datça’da demirledikleri teknelerinde görüntülendi. İşleri nedeniyle birlikte tatil yapma fırsatı bulamayan ikiliden Sıla, Datça Açık Hava Konseri sonrası, günlüğü 4 bin euro’ya (16 bin 420 TL) tekne tuttu. Güne kahvaltı yaparak başlayan şarkıcı, denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkardı.

Haberin Devamı

Daha sonra denize giren ikili, suda keyifli dakikalar yaşadı. Denizden çıkan sevgililer, bir ara aşka gelip birbirlerine sarılıp, öpüştü. Bir arkadaşıyla tekneden denize çivileme atlayan Sıla’nın keyifli hali dikkat çekti. Ardından aynı yöntemle suya atlayan Kural, sevgilisinin uzattığı havluyla kurulandı. Sarmaş dolaş teknenin iç kısmına doğru ilerleyen sevgililer, rotayı Sıla’nın bayramın birinci günü konser vereceği Bodrum’a doğru çevirdi.