Gündem Aşk-ı Roman yeni bölümü ne zaman? İşte 2. yeni fragmanı...

Aşk-ı Roman yeni bölümü ne zaman? İşte 2. yeni fragmanı...

21.08.2017 - 14:57 | Son Güncellenme:

Aşk-ı Roman hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladı. Dün ilk bölümüyle ekrana gelen ve izleyicileri mest eden Aşk-ı Roman'ın 2. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Cennet Mahallesi dizisinden uyarlanan Aşk-ı Roman dizisinin bu akşamki bölümünde Kaan'ın annesi kaçırılıyor, Solmaz ile Kaan kavga ediyor.

Aşk-ı Roman yeni bölümü ne zaman İşte 2. yeni fragmanı...

Yıllar önce Melek Baykal, Çağla Şikel, Alişan, Müjdat Gezen, Özkan Uğur, Zeki Alasya, Aylin Kabasakal gibi isimlerin başrolde yer aldığı efsane dizilerden Cennet Mahallesi yeni versiyonu ile ekranlara dönüyor. Dizinin adı ve oyuncuları değişti, Aşk-ı Roman oldu.

Haberin Devamı

Yeni bir dizi, yeni bir kanal!

Yıllar önce herkesin bağımlısı olduğu Cennet Mahallesi dizisi başka versiyonda başka oyuncularla geri dönüyor. Aşk-ı Roman adıyla TV 8 ekranlarında 21 Ağustos'tan itibaren haftaiçi her akşam 19.45'te izleyebileceğimiz dizinin oyuncu kadrosu da bir hayli konuşuldu. Mahallede yaşayan iki gencin aşk hikayesinin anlatıldığı dizi yine bilinen bir senaryoya öncülük yapıyor.

AŞK-I ROMAN 2. BÖLÜM FRAGMANI

GENEL HİKAYE

Aşkın nelerin üstesinden geldiğine hep beraber tanıklık edeceğimiz bir hikâye Aşk-ı Roman. Kaan ve Solmaz’ın aşklarının yanında, mahallenin geri kalan gençlerinin aşklarını da soluksuz izleyeceğiz. Cansel, Anıl, Gürkan ve Dilan dostluğu da türlü sınavlardan geçecek, aşk onları da değiştirecek… Hem duygusal hem de kıpır kıpır bir mahalle burası. Aşkı da hüznü de eksik olmayacak. Üçok Holding’in veliahdı Lider’in Solmaz’la tanışması ile birlikte o zengin dünyanın mahalleye olan etkisini de görmeye başlayacağız. Dengeler değişecek, işler karışacak… Ama onların dünyasında aşk hep baş rolde kalacak. Hikâyemizin kahramanları her gün kendi aşklarının romanını yazıyor olacaklar…

Haberin Devamı

1. BÖLÜM ÖZETİ

Birbirlerini çocukluktan beri seven Kaan ve Solmaz’ın yolu, Kaan’ın yasadışı dövüş müsabakalarına girmesi ve cezaevine düşmesi ile ayrılmıştır. Solmaz, hasta babasının ilaç masraflarını karşılamak için Nurullah’ın mekanında dans etmeye başlamıştır. Kaan ise son günlerini saymakta, Solmaz’a kavuşacağı zamanı iple çekmektedir. Solmaz, Kaan’ın dövüşmesini istememektedir. Bu yüzden araları eskisi gibi değildir. Kaan’ın en büyük rakibi ise Nurullah’tır.

Üçok şirketinin varisi Lider’in evine dönüşü merakla beklenmektedir. Lider’in annesi Leman’ın, şirket ortakları İhsan’ın kızı Duru ile Lider’e sürpriz nişan organizasyonu düzenlemiştir. Amerika’dan gelen Lider’in haberi yoktur. Kendi nişanına habersiz katıldığını anlayınca sinirlenip, organizasyonu terk eder.

AŞK-I ROMAN 1. BÖLÜM FRAGMAN