Gündem Aşk Laftan Anlamaz 1. bölümde neler oldu?

Aşk Laftan Anlamaz 1. bölümde neler oldu?

15.06.2016 - 12:45 | Son Güncellenme:

Show TV'de yeni başlayan dizi Aşk Laftan Anlamaz 1. bölümü izleyiciyle buluştu. Güçlü kadrosu ve hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken Aşk Laftan Anlamaz dizisi 1. bölümünde heyecan doruktaydı. İşte Aşk Laftan Anlamaz 1. bölüm ve detayları...

Aşk Laftan Anlamaz 1. bölümde neler oldu

Başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz'in paylaştığı yapımcılığını; Bi Yapım'ın, Yönetmenliğini ise Bahadır İnce'nin üstlendiği yapımın kadrosuna 'Ulan İstanbul' ile tanınan Demet Gül ve son olarak 'Hatırla Gönül'de rol alan Özcan Tekdemir dahil oldu. Gül dizide şen şakrak tuval karakterine, Tekdemir ise Hayat'ın (Erçel) ev arkadaşı olan Aslı'ya hayat veriyor.

Haberin Devamı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 1.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 1. BÖLÜM ÖZETİ

"Aşk Laftan Anlamaz"da Burak Deniz, tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı ‘Murat Sarsılmaz’ olarak izleyiciyle buluşacak. Hande Erçel, dizinin Hayat’ı olarak izleyicinin karşısına çıkacak. Giresun’da doğan ve İstanbul’da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan ‘Hayat’ ile bir tesadüfler silsilesi sonucu yolları kesişen Murat’ın kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi izleyenleri ekrana bağlayacak.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 1. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

AŞK LAFTAN ANLAMAZ KONUSU

Bi Yapım'ın yeni projesi olan ve merakla beklenen aşk Laftan Anlamaz dizisinde tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin tek veliahtı olan Murat Sarsılmaz (Burak Deniz) Giresun'da Doğan ve İstanbul'da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan Hayat'la bir tesadüf sonucunda karşılaşır. Murat'ın Hayat'la tanışması bir kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi anlatılıyor.