Gündem Aşk Laftan Anlamaz 11. bölümde Hayat ile Murat arasında neler yaşanıyor?

Aşk Laftan Anlamaz 11. bölümde Hayat ile Murat arasında neler yaşanıyor?

15.09.2016 - 10:38 | Son Güncellenme:

Aşk Laftan Anlamaz dizisi reyting listelerini alt üst etmeyi sürdürüyor. 11. bölüm fragmanı yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Hayat ile Murat arasında beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. İşte Aşk Laftan Anlamaz 11. bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde yer alıyor...

Aşk Laftan Anlamaz 11. bölümde Hayat ile Murat arasında neler yaşanıyor

Aşk Laftan Anlamaz dizisi ilk yayınlandığı günden bu yana izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Aşk Laftan Anlamaz dizisinin başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz gibi başarılı isimler rol alıyor. 11. bölüm fragmanı yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz'a yine Hayat ile Murat arasında yaşananlar damga vuracak. Aşk Laftan Anlamaz 11. bölüm fragmanı ve tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor...

Haberin Devamı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 11. BÖLÜM FRAGMANI

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aşk Laftan Anlamaz”ın 10. bölümünde; Murat ve Didem'in düğün hazırlıkları devam etmektedir. Azime de bu yüzden Sarte'ye gelir. Hayat, onunla konuştuktan sonra umutlanır. Çünkü Azime, Murat'ın kalbinde bir başkasının olduğunu söylemiştir.

İpek, Cevat'la yüzleşir, ardından Kerem'le arasını düzeltir. Kerem ise kızların bahçesine kurulan İbrahim'i kıskanmaktadır. Aslı, Hayat'ı ziyaret etmeye gittiğinde Didem'le karşılaşır ve hamileliğine dair bir detay fark eder. Didem ve Derya arasındaki işbirliği devam etmektedir. Murat, herşey yetmezmiş gibi bir de gazetecilerle uğraşmaya başlamıştır. Aslı, İpek ve Kerem'i de yanına alıp Didem'i araştırmaya başlar. Gerçeği öğrendiklerinde ise çok geç kalmışlardır.

Haberin Devamı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ HİKAYE VE KÜNYE

Yapımcılığını, Bi Yapım’ın üstlendiği Aşk Laftan Anlamaz'ın oyuncu kadrosunda; Hande Erçel, Burak Deniz, Özcan Tekdemir, Merve Çağıran, Oğuzhan Karbi, Tuğçe Karabacak, Demet Gül, Süleyman Felek, Betül Çobanoğlu, Cem Emüler, Evren Duyan, Sultan Köroğlu Kılıç, Gözde Kocaoğlu ve Nazan Diper rol alıyor.