Gündem Aşk Laftan Anlamaz'ın 18. bölüm fragmanı yayınlandı!

Aşk Laftan Anlamaz'ın 18. bölüm fragmanı yayınlandı!

05.11.2016 - 14:18 | Son Güncellenme:

Aşk Laftan Anlamaz yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgi ile takip ediliyor. 18. bölüm fragmanı yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz'da Hayat ile Murat arasında yaşananlar izleyicileri ekran başına kilitleyecek. İşte Aşk Laftan Anlamaz son yayınlanan 18. yeni bölüm fragmanı...

Aşk Laftan Anlamazın 18. bölüm fragmanı yayınlandı

Show Tv'nin sevilen dizisi Aşk Laftan Anlamaz'ın 17. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Usta oyuncu Metin Akpınar’ın Haşmet Dede karakteriyle kadrosuna dahil olduğu Aşk Laftan Anlamaz dizisinin yeni bölümü için heyecan dorukta. Aşk Laftan Anlamaz artık cumartesileri izleyiciyle buluşacak.

Haberin Devamı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz'in paylaştığı Aşk Laftan Anlamaz 17. yeni bölümü ile 5 Kasım 2016 Cumartesi akşamı saat 20:00'da Show TV'de.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aşk Laftan Anlamaz”ın 17. bölümünde; Murat’ın Hayat’ı Giresun yolunda durdurması ikisi için yepyeni mutlu bir başlangıç yaratsa da bu aşk büyük bir sınavın içine düşer. Hayat’ı tüm yalanlara rağmen affetmeye çalışan Murat’ın önünde şimdi bir engel daha vardır. Hayat’ın Dedesi Haşmet! İki ailenin geçmişe dayanan bağlarının da ortaya çıkmasıyla Murat, Hayat’ı tamamen kaybetme ihtimaliyle yüz yüze gelir.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 18. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı

Haşmet ve Murat arasında yükselen savaşın galibi kim olacaktır? Ancak tüm zorluklara rağmen Hayat’ın elini bırakmayan Murat’ı beklemediği yerden gelecek başka bir darbe alt üst eder. Önce Hayat, şimdi annesi… Geçmişin hatalarının bedelini Hayat ve Murat ödeyecek, ortaya çıkan sır ikisinin hayatında büyük bir kırılma yaratacaktır. Ve Hayat’ın büyük bekleyişi! Mutlu sonla mı yoksa büyük bir hüsranla mı bitecektir?

AŞK LAFTAN ANLAMAZ HİKAYESİ VE OYUNCU KADROSU

Aşk Laftan Anlamaz'da Burak Deniz, tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı Murat Sarsılmaz; Hande Erçel ise dizinin Hayat’ı olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Dizide Giresun’da doğan, İstanbul’da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan ‘Hayat’ ve bir tesadüfler silsilesi sonucu yolları kesişen Murat’ın kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi anlatılıyor.

Yapımcılığını, Bi Yapım’ın üstlendiği Aşk Laftan Anlamaz'ın oyuncu kadrosunda; Hande Erçel, Burak Deniz, Özcan Tekdemir, Merve Çağıran, Oğuzhan Karbi, Tuğçe Karabacak, Demet Gül, Süleyman Felek, Betül Çobanoğlu, Cem Emüler, Evren Duyan, Sultan Köroğlu Kılıç, Gözde Kocaoğlu ve Nazan Diper rol alıyor. Aşk Laftan Anlamaz'ın yönetmenliğini Müge Uğurlar senaryosunu ise Nuray Uslu, Aylin Eren ve Yusuf Kürşad Gürses kaleme alıyor.

Yazarlar