Gündem Aşk Laftan Anlamaz 20. son bölümünde Hayat'tan şok karar!

Aşk Laftan Anlamaz 20. son bölümünde Hayat'tan şok karar!

25.11.2016 - 15:08 | Son Güncellenme:

Aşk Laftan Anlamaz'ın 20. son bölüm ile ekrana geldi. Aşk Laftan Anlamaz dizisinin son bölümünde Hayat Murat'ın kötü davranışlarına artık katlanamadı ve boşanmak istedi. Heyecanlı olaylarıyla Aşk Laftan Anlamaz 20. son bölüm ile izleyenleri ekrana kilitledi.

Aşk Laftan Anlamaz 20. son bölümünde Hayattan şok karar

Aşk Laftan Anlamaz'ın 20. son bölüme Hayat ve Murat tartışmaları damga vurdu. Tüm bu olaylardan bıkan ve acı çeken Hayat, Murat'tan ayrılmanın kurtuluş olduğunu düşündü. Murat ise Hayat'a aşık olduğunu itiraf ederken bir yandan da nefret ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yapımcılığını, Bi Yapım’ın üstlendiği Aşk Laftan Anlamaz'ın oyuncu kadrosunda; Hande Erçel, Burak Deniz, Özcan Tekdemir, Merve Çağıran, Oğuzhan Karbi, Tuğçe Karabacak, Demet Gül, Süleyman Felek, Betül Çobanoğlu, Cem Emüler, Evren Duyan, Sultan Köroğlu Kılıç, Gözde Kocaoğlu ve Nazan Diper rol alıyor.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 20. BÖLÜM FRAGMANI

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 20. BÖLÜM 2. FRAGMANI

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 20. BÖLÜM ÖZETİ

Büyük usta Metin Akpınar’ın da kadrosuna dahil olduğu “Aşk Laftan Anlamaz”, cumartesi ekranını renklendirmeye devam ediyor. Sürpriz gelişmelerin yaşanacağı dizide bu hafta olaylar şöyle gelişecek: Hazal’ın ortaya çıkması ve kim olduğunu söylemesiyle olaylar daha da karışır. Kim olduğu kadar, ortaya çıkmak için seçtiği zamanlama da manidardır. Diğer taraftan, Hayat’ın kendisini affettirmek için didinirken karşılaştığı bu durum onu fazlasıyla sarsar. Murat’a ve evliliğe olan inancı sarsılmaktadır. Murat’ı terk etmeye karar vermiştir ki Azime, ona başka bir çözüm yolu sunar. Haşmet ve Azime arasında ise 50 yıldır gizli kalmış gerçekler ortaya çıkacak ve Haşmet geç kalmış bir sevdanın hesabını soracaktır…