Gündem Aşk Laftan Anlamaz 21. bölümde Hayat için karar zamanı

Aşk Laftan Anlamaz 21. bölümde Hayat için karar zamanı

01.12.2016 - 11:33 | Son Güncellenme:

SHOW TV'nin sevilen dizisi Aşk Laftan Anlamaz 21. bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Sevilen dizinin yeni bölümünde Hayat ve Murat arasındaki uzaklık devam ediyor. Peki Hayat'ın son kararı ne olacak? İşte Aşk Laftan Anlamaz 21. bölüm fragmanı..

Aşk Laftan Anlamaz 21. bölümde Hayat için karar zamanı

Ekranların sevilen dizileri arasında yer alan Aşk Laftan Anlamaz 21. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Cumartesi akşamı ekrana gelen Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Hayat ve Murat arasında gerilim dolu anların sayısı giderek artıyor.

Haberin Devamı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 21. BÖLÜM FRAGMANI

Aşk Laftan Anlamaz dizisinin başrollerinde Hande Erçel, Burak Deniz, Özcan Tekdemir, Merve Çağıran, ve Metin Akpınar yer alıyor. Aşk Laftan Anlamaz 21. bölüm fragmanları ile 3 Aralık Cumartesi akşamı ekrana geliyor.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 20. BÖLÜM ÖZETİ

“Aşk Laftan Anlamaz”ın 20. bölümünde; Hazal’ın ortaya çıkması ve kim olduğunu söylemesiyle olaylar daha da karışır. Kim olduğu kadar ortaya çıkmak için seçtiği zamanlama da manidardır. Diğer tarafta Hayat’ın kendisini affettirmek için didinirken karşılaştığı bu durum onu fazlasıyla sarsar. Murat’a ve evliliğe olan inancı sarsılmaktadır. Murat’ı terk etmeye karar vermiştir ki Azime ona başka bir çözüm yolu sunar. Haşmet ve Azime arasında ise 50 yıldır gizli kalmış gerçekler ortaya çıkacak ve Haşmet geç kalmış bir sevdanın hesabını soracaktır.

Haberin Devamı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 21. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Yazarlar