Gündem Aşk Laftan Anlamaz 5. bölüm ne zaman ekrana gelecek?

Aşk Laftan Anlamaz 5. bölüm ne zaman ekrana gelecek?

21.07.2016 - 20:59 | Son Güncellenme:

Show Tv ekranlarında yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizi Aşk Laftan Anlamaz 5. bölüm fragmanı ile 27 Temmuz Çarşamba günü ekrana gelecek. İşte yeni dizi Aşk Laftan Anlamaz 5. bölüm fragmanları ve merak edilen tüm ayrıntılar...

Aşk Laftan Anlamaz 5. bölüm ne zaman ekrana gelecek

Büyük bir ilgiyle izlenen romantik komedi dizisi Aşk Laftan Anlamaz’ın 5. bölüm 2. fragmanında Hayat ve Murat arasındaki yakınlaşma zaman geçtikçe gün yüzüne çıkıyor. Hayat duygularına engel olamazken Murat da yavaş yavaş duygularını belli etmeye başlıyor. Aşk Laftan Anlamaz' ın bu akşam ekrana gelmesi planlanan yeni bölümü şok bir kararla iptal edildi.

Haberin Devamı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 5. BÖLÜM BU HAFTA YOK MU?

Dizinin yapımcısı Burak Sağyaşar, Twitter hesabından duyurdu açıklamada; ''Değerli izleyicilerimiz, yarın akşam "Aşk Laftan Anlamaz" Show TV'nin aldığı karar ile yayınlanmayacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz'' dedi.

Başrollerini yeni sezonun dikkat çeken isimlerinden Hande Erçel ve Burak Deniz'in paylaştığı Aşk Laftan Anlamaz her Çarşamba saat 20.00'de Show TV'de!

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 5.BÖLÜM 1.FRAGMAN

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 5.BÖLÜM 2.FRAGMAN

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Suna, Didem’den kurtulmak için Hayat’ı arar. Murat’a bir kez daha yalan söylemek zorunda kalan Hayat, soluğu Suna’nın evinde alır. Didem’in yine bir olay yaratacağını düşünürken üzgün yüzüyle karşılaşır. Didem her şey için çok pişman olduğunu söyler ve Hayat’tan özür diler. Ertesi gün mutlu bir şekilde işe gelen Hayat, Murat’ın soğukluğuyla karşılaşır. Çünkü Hayat’ın dün söylediği küçük yalanı öğrenmiştir. Şimdi Hayat, Murat’ın gönlünü almaya çalışmaktadır. Doruk, bir iş anlaşmasının ortasındayken, sözleşmedeki bir açığı fark eden Murat’la karşı karşıya gelir.

Haberin Devamı

İki kardeş ilk kez kavga ederler. Doruk son derece sinirlidir. Murat ise üzüntüsünü belli etmemeye çalışır. Didem’in doğum günü için tüm ekibin dahil olduğu bir etkinlikte, Murat ve Hayat aynı takıma düşerler. Didem’in Cenk adındaki arkadaşı ise sürekli Hayat’ın peşindedir. Durumu fark eden Murat iyice gerilir. Fakat Cenk pes etmez. Hayat kendini korumaya çalışsa da ondan kurtulamaz. Yanlış anlaşılmalar daha büyük gerilimlere sebep olacaktır.