Gündem Aşk Laftan Anlamaz 6. yeni bölümde romantik anlar!

Aşk Laftan Anlamaz 6. yeni bölümde romantik anlar!

03.08.2016 - 08:16 | Son Güncellenme:

Show Tv ekranında yayınlanan ilgiyle takip edilen dizi Aşk Laftan Anlamaz 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hayat ve Murat arasında aşk iyice tırmanıyor. Aşk Laftan Anlamaz bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Aşk Laftan Anlamaz dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar...

Aşk Laftan Anlamaz 6. yeni bölümde romantik anlar

Yapımcılığını Bi Yapım'ın üstlendiği Show Tv'nin sevilen dizisi Aşk Laftan Anlamaz, heyecan dolu 6. yeni bölümüyle geliyor. Peki sevilen dizinin 6. yeni bölüm fragmanlarında neler oluyor? Merak edilenler haberimizde... Başrollerinde Burak Deniz ve Hande Erçel gibi sevilen isimlerin yer aldığı yönetmen koltuğunda Bahadır İnce'nin oturduğu Aşk Laftan Anlamaz, her Çarşamba saat 20:00'de SHOW TV'de!

Haberin Devamı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 5. SON BÖLÜM ÖZETİ

“Aşk Laftan Anlamaz”ın 5. bölümünde; Hayat Murat'ı Didem'le, Murat da Hayat'ı Cenk'le gördükten sonra aralarında buzdan duvarlar örülür. Üstelik Hayat yaşadığı kötü olayı Murat'tan saklar. Didem ve Murat'ın göl evinde çekilen samimi pozları gazeteleri doldurur.

Azime bunun üzerine heyecanlanır ve Didem'le tanışmak ister. Murat ise son derece sinirlidir ve kendini aklamaya çalışır. Sarte, konsept fikri için çalışmalara devam etmektedir. Murat ve Doruk, tasarımcılardan gelen hiçbir fikri beğenmedikleri için iş başa düşer. Tuval ve Hayat da ekibe dahil olur. Murat, Tuval sayesinde fotoğrafları kimin basına verdiğini öğrenir. Doruk, Hayat'ın yaşadıklarını biliyordur. Bunu abisiyle paylaşıp Cenk'in gerçek yüzünü gösterecek midir?

Haberin Devamı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANLARI

AŞK LAFTAN ANLAMAZ KONUSU

tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin tek veliahtı olan Murat Sarsılmaz (Burak Deniz) Giresun'da Doğan ve İstanbul'da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan Hayat'la bir tesadüf sonucunda karşılaşır. Murat'ın Hayat'la tanışması bir kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi anlatılıyor.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ OYUNCULARI

Hande Erçel - Hayat
Burak Deniz - Murat Sarsılmaz
Özcan Tekdemir - Aslı
Demet Gül - Tuval
Merve Çağıran -İpek
Oğuz Karbi - Doruk
Tuğçe Karabacak - Didem