Gündem Aşk Laftan Anlamaz 8. son bölüm ekrana kilitledi!-İzle

Aşk Laftan Anlamaz 8. son bölüm ekrana kilitledi!-İzle

18.08.2016 - 08:24 | Son Güncellenme:

Aşk Laftan Anlamaz dün akşam ekrana gelen son bölüm ile izleyenleri ekrana kilitledi. Hayat ve Murat arasında romantik anların yaşandığı Aşk Laftan Anlamaz yayınlanan son bölüm ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki Aşk Laftan Anlamaz 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Aşk Laftan Anlamaz 8. son bölüm ekrana kilitledi-İzle

Aşk Laftan Anlamaz dün akşam 8. bölümü Show TV ekranlarındaydı. Merak edilen bölümde izleyici büyük şoka uğradı. İşte Aşk Laftan Anlamaz son bölümden detaylar...

Haberin Devamı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Aşk Laftan Anlamaz son bölüm izleyenleri ekrana kilitledi. Yeni bölüm fragmanında ise eğlenceli sahneler yaşanıyor. Murat ve Hayat arasında ise buzlar eriyor ve romantik anlar yaşanıyor. Başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz paylaştığı dizi Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümü ile 17 Ağustos 2016 Çarşamba saat 20:00'de Show Tv'de!

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 8. BÖLÜM 3. FRAGMANI

Aşk Laftan Anlamaz'da; Hayat Murat'ı Didem'le, Murat da Hayat'ı Cenk'le gördükten sonra aralarında buzdan duvarlar örülür. Üstelik Hayat yaşadığı kötü olayı Murat'tan saklar. Didem ve Murat'ın göl evinde çekilen samimi pozları gazeteleri doldurur.

Azime bunun üzerine heyecanlanır ve Didem'le tanışmak ister. Murat ise son derece sinirlidir ve kendini aklamaya çalışır. Sarte, konsept fikri için çalışmalara devam etmektedir. Murat ve Doruk, tasarımcılardan gelen hiçbir fikri beğenmedikleri için iş başa düşer. Tuval ve Hayat da ekibe dahil olur.

Haberin Devamı

Murat, Tuval sayesinde fotoğrafları kimin basına verdiğini öğrenir. Doruk, Hayat'ın yaşadıklarını biliyordur. Bunu abisiyle paylaşıp Cenk'in gerçek yüzünü gösterecek.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ HİKAYE VE KÜNYE

Yapımcılığını, Bi Yapım’ın üstlendiği Aşk Laftan Anlamaz'ın başrollerini yeni sezonun dikkat çeken isimlerinden Hande Erçel ve Burak Deniz paylaşıyor.

Yapım: Bi Yapım

Yönetmen: Müge Uğurlar

Senaryo: Nuray Uslu, Aylin Eren, Yusuf Kürşad Gürses

Hande Erçel
Hayat

Burak Deniz
Murat

Özcan Tekdemir
Aslı

Merve Çağıran
İpek

Oğuzhan Karbi
Doruk