Kültür Sanat Aşk Şarkıları artık raflarda

Aşk Şarkıları artık raflarda

16.02.2015 - 12:14 | Son Güncellenme:

Unutulmaz şarkıların yaratıcısı Aşkın Tuna’nın Bir Büyük Aşkın Olsun adlı kitabı Alfa Yayınları’ndan çıktı.

Aşk Şarkıları artık raflarda

Tuna, kaleme aldığı 1500’e yakın aşk şarkısına ilham veren hikayeleri ve hiçbir yerde yayınlanmamış yeni şiirlerini okurlarıyla buluşturuyor.

Haberin Devamı

Her şarkısıyla aşkın bam teline basan Aşkın Tuna, “Bu kitabı hazırlamamdaki amacım yalnızca kendinizle yüzleşmenizi sağlamak” diyor. Kitapta ayrıca Tuna’nın uzun zaman yeni şarkılar yazmak için eline kalem alamamasının nedenini ve hangi şarkıdan dolayı mutsuz şarkılar yazmaya tövbe ettiğini de öğreniyoruz. Usta söz yazarının kitabına konuk ettiği ünlü isimlerden oluşan dostlarının aşk üzerine yazdıkları düşünceleri de kitaba ayrı bir tını katıyor.

Tuna, kitabına yazdığı önsözde şunları söylüyor. “Büyük bölümü yaşanmışlıklardan izler taşıyan 1500’e yakın aşk şarkısının söz yazarı olarak bu kitapta sizlere aşkı öğreteceğimi iddia etmiyorum. Biliyorum ki aşk “öğretilebilen” bir şey değildir.; ancak yaşanarak öğrenilir… bildiğim bir diğer şey ise her insanın bir aşka ihtiyacı olduğudur.

Haberin Devamı

ARKA KAPAK

''Yüreğimde Onca Yara Olmasaydı,

Aşktan Bu Kadar Anlamazdım.''

“Her aşk tükenir, tükenirken sizi de tüketir ya da yaşanamadıkça büyür hem de acılarla büyür… Peki, aşk ne zaman güzelleşir? Ne zaman bir ömür boyu yaşama sevincin olur, merak mı ediyorsun? O zaman bu kitabı oku, senin de BİR BÜYÜK AŞKIN OLSUN!” diye sesleniyor yazarımız siz okuyucularına…

Kaleme aldığı 1500’e yakın aşk şarkısı ile 37 yıldır yüreklerimize dokunan ünlü söz yazarı Aşkın Tuna bu defa aşk üzerine bir kişisel gelişim kitabı hazırladı sizler için.

Yazarımız kitabında ayrıca; sözlerini yazdığı sevilen şarkılara ilham veren hikâyeleri ve hiçbir yerde yayımlanmamış yepyeni şiirlerini de sizlerin beğenisine sunuyor…

Kitabına konuk ettiği birçoğu tanıdığınız isimlerden oluşan dostları ise aşk üzerine kaleme aldıkları düşünceleriyle kitaba ayrı bir renk katıyor!