Kültür Sanat Aşk Tesadüfleri Sever 2 Geliyor

Aşk Tesadüfleri Sever 2 Geliyor

13.08.2015 - 09:44 | Son Güncellenme:

Aşk Tesadüfleri Sever’in sosyal medya hesabından yapılan haberde ilk filmin de yönetmeni olan Ömer Faruk Sorak, Aşk Tesadüfleri Sever 2’yi çekmeye hazırlanıyor.

Aşk Tesadüfleri Sever 2 Geliyor

2011 yılında vizyona giren, yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın yaptığı ve oyuncu kadrosunda ise Mehmet Günsür ve Belçim Bilgin gibi ünlü oyuncuların yer aldığı "Aşk Tesadüfleri Sever"in devam filmi "Aşk Tesadüfleri Sever 2’in çekimleri yakında başlıyor.

Haberin Devamı

Filmin sosyal medya hesabından yapılan haberde aynı zamanda filmin tamamlanmış senaryosunun da fotoğrafı paylaşıldı.

İlk film, çocuklukları ve gençliklerinde yolları Ankara'da kesişen ve 2010 yılında İstanbul'da tekrar karşılaşan Özgür ve Deniz'in, kendilerini engellerle dolu bir aşk macerası içinde buldukları hayatlarına odaklanıyordu.

Hem geriye dönüşlerle ikilinin geçmiş hayatlarını izlerken, hem de bir yandan Türkiye’nin 70’li, 80’li, 90’lı ve 2000’li yıllarında gezerek dönemin unutulmaya yüz tutmuş popüler kültür öğeleri, müzikleri, yaşam biçimleri filmin nostaljik yönünü tamamlamıştı. Filmden sonra Bülent Ortaçgil’in 1998 yılında piyasaya çıkan “Eylül Akşamı” şarkısı ise o yılın en çok dinlenen şarkıları arasına girmişti.

Haberin Devamı

Aşk Tesadüfleri Sever 2 Geliyor

Yazarlar