Gündem Aşk ve Mavi 27. yeni bölüm fragmanında Hasibe kaçırılıyor!

Aşk ve Mavi 27. yeni bölüm fragmanında Hasibe kaçırılıyor!

05.05.2017 - 12:20 | Son Güncellenme:

Aşk ve Mavi 26. son bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Cuma akşamları ekrana gelen Aşk ve Mavi dizisi son bölümde Ömer'in Fatma'nın bebeğini üstlenmesi herkesi şaşırtır. Ömer Cemal'i büyük bir beladan kurtarır. Aşk ve Mavi ekrana gelen son bölüm ardından yayınlanan 27. yeni bölüm fragmanında ise Hasibe kaçırılıyor.

Aşk ve Mavi 27. yeni bölüm fragmanında Hasibe kaçırılıyor

Aşk ve Mavi 26. son bölümü dün akşam sevenleriyle buluştu. Fatma’nın bebeğinin Cemal’den olduğu ortaya çıkıyor. Bu durumdan haberden olan Ömer, Fatma ile evlenip bebeği kabul ediyor. Hatice, bu olanları öğrendiğinde çok üzülüyor ve Ömer’den hesap soruyor. Merakla beklenen Aşk ve Mavi 27. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı...

Haberin Devamı

Aşk ve Mavi dizisinde bu hafta Ömer'in, Fatma'nın bebeğini üstlenmesi herkeste bir şaşkınlığa yol açarken Cemal'i de büyük bir beladan kurtarır. Birgül konağa dönmenin yollarını ararken Cemal, Safiye'yle olan evlilik yıldönümünü Ali'nin organize etmesini ister. Ali, Cemal'e o gece eşine okuması için bir şiir yazar. Şiiri bulan Mavi, Ali'nin kendisini aldattığını düşünür.

AŞK VE MAVİ 27. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Hatice, bu olanları öğrendiğinde çok üzülüyor ve Ömer’den hesap soruyor. Öte yandan bu olanları Mavi de bir hayli sorguluyor. Çünkü Mavi, Ömer’in önceden Fatma’ya abla dediğini biliyor. Fatma ise Ömer’i böyle bir yükün altına soktuğu için çok pişman oluyor. Fakat Ömer, hiçbir pişmanlık yaşamadığını ve bir an önce evlenebileceklerini dile getiriyor.

Haberin Devamı

Aşk ve Mavi Dizisinin 25. Bölümünde Neler Olmuştu?

Aşk ve Mavi dizisinin son yayınlanan bölümünde Hasibe, Fatma’nın karnındaki bebeğin Cemal’den olduğunu öğrenmişti. Üstelik Birgül de bu gerçeği öğrendiğinde Fatma’nın bebeğinin babasının Cemal olabileceğini hemen Refika’ya yetiştirmişti. Artık bu gerçeğin bir şekilde saklanması gerekiyordu. Çünkü gerçeği herkesin bilmesi ortalığı çok daha fazla karıştırabilirdi. Yine de herkes bebeğin babasının kim olduğunu bir an önce ortaya çıkmasını bekliyordu.

Öte yandan Pembe de İsmet ile evlendikten sonra nihayet konağa geri dönmüştü. Konağa geri döndükten sonra artık Pembe’nin zamanı başlamıştı. Her yaptığı ile Pembe konaktakilere kök söktürmeye karar vermişti. En büyük hamlesi de akşam yemeğinde Pembe’nin ve Fatma’nın onlara hizmet etmek yerine onlarla birlikte yemek yemesini istemek olmuştu. Bu hamle Refika tarafından büyük bir sinir ile karşılık bulmuştu. Üstelik Pembe, ablası Mavi’yi bunu çok daha önceden yapmadığı için de suçlamıştı herkesin içinde. Fakat Mavi, bunu daha önceden aslında kendisinin dile getirdiğini söylemişti. Pembe’nin yaptığı bu ısrara Ali de destek çıkmıştı üstelik. Ali, Pembe’nin söylediklerine hak vermiş ve Hasibe ve Fatma’nın da onlarla beraber yemek saatinde masada yemek yemesi gerektiğini dile getirmişti.

Yani Pembe, yıllar boyunca yaşadığı tüm ezikliği İsmet ile evlendikten sonra Göreçkilerden çıkarmaya adeta yemin etmiş gibiydi. Ancak konakta Pembe’nin yaptıklarından çok daha ciddi ve çok daha büyük bir tehlikenin ayak sesleri de gelmeye başlamıştı. Fatma’nın karnındaki bebeğin gerçek babasının Cemal olduğunun ortaya çıkması konakta bir anda her şeyin tamamen değişmesine neden olabilirdi. Bir diğer yandan Refika ve gelini Mavi arasında da ufak çekişmeler devam ediyordu. Ancak Mavi, Refika’yı yine de alttan almaya başlamıştı.