Gündem Aşk ve Mavi 32. yeni bölüm ile sezon finali yapacak!

Aşk ve Mavi 32. yeni bölüm ile sezon finali yapacak!

16.06.2017 - 10:39 | Son Güncellenme:

Aşk ve Mavi sezon finali ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Aşk ve Mavi 32. yeni bölümde Ali, öğrendiği şeyler karşısında şok oluyor. Aşk ve Mavi 32. yeni bölüm sezon finalinde gerçekleri öğrenen Ali, abisini kendi elleriyle polise ihbar etmeye karar veriyor.

Aşk ve Mavi 32. yeni bölüm ile sezon finali yapacak

Aşk ve Mavi 32. yeni bölüm bu akşam ekrana gelecek. Sezon finali ile ATV'de ekrana gelen Aşk ve Mavi 32. yeni bölüm fragmanlarında Ali, her şeyi öğreniyor ve Cemal'i polise ihbar etmeye karar veriyor.

Haberin Devamı

AŞK VE MAVİ SEZON FİNALİ 2. FRAGMANI

Ali, öğrendiği şeyler karşısında şaşkınlığa düşer. Ondan gerçeği saklayan Cemal'e karşı çok öfkelidir. Ali'nin öğrendiği ve bunca yıl gizli saklı kalan her şey gün yüzüne çıkacak mı yoksa Cemal, bir kez daha gerçeği saklamanın bir yolunu bulacak mı?

AŞK VE MAVİ SEZON FİNALİ FRAGMANI

Gerçekleri öğrenen Ali, abisini kendi elleriyle polise ihbar etmeye karar veriyor. Öte yandan Hasibe’nin konaktan gitmesini istemeyen Mavi ile Ali’nin arasında ipler geriliyor.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mavi ve Safiye, doğacak bebekleri için alışverişe çıktılar ve konağı oyuncakla doldurdular. Alınan eşyalar evde bazı kazalara sebep oldu. Ali, Fatma ve Cemal arasındaki ilişkiyi sorgulamaya ve geçmişte neler olduğunu araştırmaya başladı. Cemal, Ali'nin bir şeyleri araştırdığını fark etti, onu durdurmaya çalıştı.