Gündem Aşk Yeniden 10. bölümde düğünde davetsiz misafir-İzle

Aşk Yeniden 10. bölümde düğünde davetsiz misafir-İzle

15.04.2015 - 13:59 | Son Güncellenme:

Aşk Yeniden 10. bölümüyle izleyenlerinin karşısına heyecan ve kahkaha dolu bir bölümle çıktı. Fox Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Aşk Yeniden'in dün akşam yayınlanan bölümünde sünnet düğünü telaşı vardı. İşte Aşk Yeniden 10. bölümden fragman ve detaylar..

Aşk Yeniden 10. bölümde düğünde davetsiz misafir-İzle

Aşk Yeniden 10. bölümüyle sevenlerinin ekranlarına konuk oldu. Fox Tv'nin beğeniyle izlenen dizisi Aşk Yeniden'in son bölümünde işler karıştı. İşte Aşk Yeniden 10. bölüm ve detaylar..

Haberin Devamı

AŞK YENİDEN 10. BÖLÜM TIKLA İZLE

Zeynep, Fatih ve İrem’i sarmaş dolaş yakaladığında Fatih’e olan tüm güvenini yitirir; şüphelerinde haklı çıktığını düşünür. Fatih’in, Zeynep’i aldatmadığına ikna etmek için gerçekleri açıklamaktan başka çaresi kalmamıştır. Fatih’i bu zor durumdan Şevket kurtarır. Şevket’in açıklaması, Zeynep’i şimdilik ikna etmiş gibi görünmektedir. Şevket, durumu açıklamaya çalışırken büyük bir organizasyonun içine girmiştir: Selim’in sünnet düğünü. Fatih, Zeynep’in güvenini kaybetmemek adına bundan sonra çok daha dikkatli hareket edecek, Zeynep’i yanından ayırmayacaktır. Zeynep, Fatih’e yeniden güvenirken, tüm kuruntularının işsizlikten kaynaklandığına inanmaya başlar ve Meryem’in iş teklifini kabul eder. Sünnet düğününden sonra hayatına yeni bir düzen getirecektir. Nihayet düğün gecesi gelip çatar. Bütün sorunlar aşılmış, Zeynep ve Fatih’in aileleri bile gerginliklerinden kısmen kurtulmuşlardır. Sünnet çocuğunun annesi ve babası dans pistine çağrılıncaya dek her şey yolunda gider. Fakat düğünün davetsiz misafiri, bu mutlu tabloyu bozmaya yetecektir.

Haberin Devamı