Gündem Aşk Yeniden 17. bölüm fragmanında yeni endişeler-İzle

Aşk Yeniden 17. bölüm fragmanında yeni endişeler-İzle

30.05.2015 - 09:54 | Son Güncellenme:

Aşk Yeniden dizisi 17. bölümüyle izleyenlerin karşısına gelmeye hazırlanıyor. Fox Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Aşk Yeniden'in yayınlanacak yeni bölümünde neler olacak? İşte Aşk Yeniden 17. bölümden fragman ve detaylar..

Aşk Yeniden 17. bölüm fragmanında yeni endişeler-İzle

Aşk Yeniden dizisi izleyenlerine yepyeni bir bölümle gelmeye hazırlanıyor. Fox Tv ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Aşk Yeniden'in yayınlanacak yeni bölümünde neler olacak? İşte Aşk Yeniden dizisi 17. bölümden fragman ve ayrıntılar..

Haberin Devamı

Aşk Yeniden 17. bölüm özeti:
17. Bölüm Özeti
Bölüm Tarihi: 02/06/2015
Zeynep, annesinin ölmediği gerçeğini öğrenir öğrenmez Fatih ile birlikte Rize'yi terk edip İstanbul'a döner. Onların bu ani gidişi diğerlerinin de Fatih ve Zeynep hakkında telaşlanıp istanbul'a dönmelerine sebep olur. Zeynep, annesi ile ilgili öğrendiği gerçekleri yok saymakta ve sanki böyle bir durum yaşanmamış gibi davranmaktır. Onun bu hali başta Fatih olmak üzere tüm gençleri endişelendirmeye başlamıştır. Fatih, Zeynep ve annesi hakkındaki gerçeği Fehmi ve Gülsüme anlatırken ister istemez Mukaddes'e de duyurmuş olur. Mukaddes elde ettiği bu önemli bilgiyi en iyi şekilde değerlendirmekten çekinmeyecektir.
Aşk Yeniden 16. Bölümde neler olmuştu
Şevket’in emri vakisiyle herkes soluğu Rize’de alır. Karadeniz’in eşsiz doğası daha ilk andan itibaren hepsini büyüler. Şekercizadeler için yayla yaşantısı başta güç ve anlaşılmaz görünse de kısa zamanda Mukaddes dâhil hepsi yeşilin büyüsüne kapılırlar. Şevket Reis, dünürlerine memleketini gezdirip yetiştiği kültürü öğretmeye çalışırken Zeynep ve Fatih’in öncülük ettikleri genç ekip de macera peşinde koşarlar. Rize keşfi ve eğlence faslından sonra hepsi Rize’ye asıl geliş amaçları olan çay toplama işine girişirler. Başta Şevket ve Fehmi olmak üzere Şekercizadeler ve Taşkınlar artık orta yolu bulmuş, anlaşmaya başlamışlardır. Bu büyük aile için nihayet her şey yoluna girmiş gibi görünmektedir. Ancak Kara Meryem’in memleketiyle vedalaşmak üzere Rize’ye gelişi aile içinde dengelerin yeniden sarsılmasına neden olacaktır.

Yazarlar