Gündem Aşk Yeniden 24. bölümde heyecan doruktaydı!-İzle

Aşk Yeniden 24. bölümde heyecan doruktaydı!-İzle

12.10.2015 - 10:52 | Son Güncellenme:

Aşk Yeniden dizisi yeni bölümüyle izleyenlerine yine heyecan dozu yüksek bir bölüm sundu. Fox Tv ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Aşk Yeniden'in bu hafta yayınlanan bölümünde heyecan doruktaydı. İşte Aşk Yeniden son bölüm ve detaylar..

Aşk Yeniden 24. bölümde heyecan doruktaydı-İzle

FOX TV'nin heyecan dolu dizisi Aşk Yeniden 24. bölümde heyecan doruktaydı. Salı akşamlarının vazgeçilmezi olan dizinin yeni bölümünde Fatih belalı bir adama bulaştı. Peki bu işten nasıl sıyrıldı? Aşk Yeniden 24. bölüm ve detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

AŞK YENİDEN SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Aşk Yeniden yeni bölümleriyle her Salı FOX'ta!

Tekne’nin yanmasıyla Taşkın ailesini zor günler beklemektedir. Fatih, Selin’in de o eve yerleşmesiyle kendini iyice borçlu hissetmeye başlar. İş arama çabalarının çoğu sonuçsuz kalınca, o da malikaneden kovulup taksicilik yapan Mustafa gibi taksicilik yapmaya karar verir. Anca tanınmamak için Mustafa’nın kullandığı takside gece şoförü olacaktır.

Zeynep’e bir firmada gece müdürlüğü yaptığını söyleyerek gizli gizli taksiye çıkmaya başlar. Zeynep'se, Cevat ve Kamil’i define ararken yakalamış ve olaya el koymuştur.

Şevket tekneye düzenlenen saldırının failini araştırmaya başlar. Fatih’in ve Selin’in başına gelenleri düşününce tekneyi de Şekecizadelerin yakmış olduğu kanısına varır. Bunun hesabını sormak için soluğu Şekercizadelerin malikanesinde alır.