Gündem Aşk Zamanı yeni bölümde heyecan doruktaydı!-İzle

Aşk Zamanı yeni bölümde heyecan doruktaydı!-İzle

23.07.2015 - 20:01 | Son Güncellenme:

Atv'de ekrana gelen Aşk Zamanı son bölümde heyecan doruktaydı. Merakla beklenen Aşk Zamanı 5. son bölümde neler yaşandı? İlk dört bölümü ile ekranlarda büyük çıkış yakalayan Aşk Zamanı son bölümünde neler oldu? Tüm ipuçları ve son gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz...

Aşk Zamanı yeni bölümde heyecan doruktaydı-İzle

Atv'nin beğenilen dizilerinden Aşk Zamanı 5. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. İlk bölümüleriyle beğeni toplamayı başaran ve izleyicileri beklentiye sokan Aşk Zamanı 5. bölüm ve tüm detaylar haberimizde..

Haberin Devamı

AŞK ZAMANI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İlk iki bölümüyle sosyal medyada ses getiren Aşk Zamanı 3. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Dizinin bu bölümünde babasını karşısına alıp İstanbul'a dönmeyi kafasına koyan Sema'yı bekleyen sürpriz damga vurdu. Farklı konusuyla adından söz ettiren, Medyalab imzalı dizi ünlü bir kabadayının karısını kaybetmesi ve beş kızının sorumluluğunu almasıyla değişen hayatını anlatıyor.

AŞK ZAMANI 3. BÖLÜM ÖZETİ

Aşk Zamanı 3. bölümünde; babası her ne kadar İstanbul'a gitmesine, iş görüşmesi yapmasına karşıysa Sema da o kadar kararlıydı gidip kendi yolunu çizmeye. Kardeşleri, yokluğunu hissettirmeyeceklerdi güya ama daha baştan hengâmeli başlar bu yolculuk... Uçağını kaçırınca, Fikret'in teklifini kabul etmek zorunda kaldı. Beraber, arabayla çıktılar yola. Öte yandan Sema'nın yokluğunu Orhan'a hissettirmemeye çalışan kızların yardımına ise Reyhan yetişti. Ancak, Aşk Zamanı son bölümünde yolculuğun sonuna gelen Sema'yı büyük bir sürpriz beklemekteydi.