Gündem Askeri araç kaza yaptı 1 şehit, 5 yaralı

Askeri araç kaza yaptı 1 şehit, 5 yaralı

22.10.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Samsun’un Bafra ilçesinde devriye görevi yapan askeri minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu bir asker şehit oldu, 3’ü asker 5 kişi de yaralandı

Askeri araç kaza yaptı 1 şehit, 5 yaralı

Kaza dün gece Samsun’un Bafra ilçesinde meydana geldi. Samsun - Sinop karayolu üzerinde Kuşçulu Köyü kavşağına giriş yapan Jandarma Er 21 yaşındaki Kadir Bozan’nın kullandığı devriye minibüsü ile 49 yaşındaki Aydın Gürel yönetimindeki otomobil çarpıştı. Kazada Er Kadir Bozan olay yerinde şehit oldu. Askeri araçta bulunan Uzman Çavuş Ferhat Öner (27), Er Levent Dere (22) ve Er Birol Akay (20) ile otomobilde bulunan sürücü Aydın Gürel ile oğlu Murat Gürel (12) yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu belirtildi.
Acı haber şehidin İstanbul’daki ailesini yasa boğdu. Sultanbeyli Orhangazi Mahallesi’nde bulunan şehidin evine Türk bayrağı asıldı. Şehit Jandarma Ulaştırma Er, 21 yaşındaki Kadir Bozan için İl Jandarma Komutanlığı’nda tören düzenlendi. Protok üyeliri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı tören sonrası şehidin cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi İstanbul Sultanbeyli’ye gönderildi.