Gündem Asla Vazgeçmem 12. bölümde İclal hatırlıyor-izle

Asla Vazgeçmem 12. bölümde İclal hatırlıyor-izle

28.04.2015 - 10:49 | Son Güncellenme:

Show Tv ekranının sevilen dizisi Asla Vazgeçmem bu hafta nefes kesecek bir bölüm ile izleyicisiyle buluşacak. 12. bölüm ile ekrana gelecek olan Asla Vazgeçmem'de her şeyi hatırlayan İclal'in planı ne olacak? Nur ve Yiğit arasında gizli birliktelik bir kez daha sorun çıkaracak. Asla Vazgeçmem yeni bölüm ayrıntıları haberimizde.

Asla Vazgeçmem 12. bölümde İclal hatırlıyor-izle

Perşembe akşamlarının fenomeni “Asla Vazgeçmem”, bu hafta yine heyecan dolu bir bölümle izleyicileriyle buluşacak. Gold Film imzalı dizi, sürpriz gelişmeleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek.

Haberin Devamı

“Asla Vazgeçmem”’in son bölümünde; Nur’un hayatını kurtarması İclal’in Nur’a olan düşmanca tavırlarına nokta koyar. Yaşadıklarından çok etkilenen İclal’in Nur’a barış çubuğu uzatması çiftlikteki dengeleri değiştirir.

Yiğit, Nur’un atlattığı büyük tehlikenin etkisinden uzun süre kurtulamazken, aşıklar aralarındaki ufak tefek sorunları unutmuşlardır bile. Çiftlikte ise Yiğit’in Fransa’dan gelen kuzeni Fırat’ı ağırlama telaşı başlar. İclal’den gördüğü sıcaklıkla karışık duygular yaşayan Nur ise gerçek bir iş bulmayı kafasına koyar. Ancak bu iş meselesi Elmas ve Aytül’ün işbirliği ile büyük bir oyun haline gelir

Asla Vazgeçmem yeni bölümüyle Perşembe saat 20.00'de Show TV'de!

ASLA VAZGEÇMEM 12. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı