Gündem Asla Vazgeçmem 16. bölümde Yiğit'e büyük şok-izle

Asla Vazgeçmem 16. bölümde Yiğit'e büyük şok-izle

27.05.2015 - 10:37 | Son Güncellenme:

Show Tv ekranının yeni dizisi Asla Vazgeçmem yayınlandığı ilk günden itibaren vazgeçilmezler listesine adını yazdırdı. Bu hafta 16. bölüm ile ekrana gelen Asla Vazgeçmem'de Nur ve Yiğit için oynanan oyunların sonu nasıl bitirdi? İşte son bölüm ve detaylar..

Asla Vazgeçmem 16. bölümde Yiğite büyük şok-izle

Nur'un Kozan'ların marka yüzü olması Yiğit'e şoka uğratır. Bunun hesabını sormak isteyen Yiğit İclal'e yakalanır. Peki Yiğit ve Nur'un gizli evliliklerini İclal öğrendi mi? İşte Asla Vazgeçmem 16. bölüm ve detayalar..

Haberin Devamı

Asla Vazgeçmem 16. bölüm ile 28 Mayıs Perşembe Show Tv ekranında..

Son Bölümde Neler Olmuştu?

Fırat’ın devreye girmesiyle Nur, hayatını değiştirecek bir karar veriyor. Nur’un kararı sadece Yiğit’i değil, tüm Kozan’ları şoke ediyor.

Doğmamış çocuğunun varlığını, onu kaybettiğinde öğrenen Yiğit, Nur’un hamileliğini ondan gizlemesini kaldıramaz. Nur ve Yiğit aynı acıyı çekerler ama, acılarını birbirleriyle paylaşamaz hale gelirler. İclal’in Aytül yüzünden atlattığı büyük tehlike ise, Fırat’ın Yiğit ve Nur evliliğini öğrenmesine sebep olur.

Fırat’ın büyük sırra ortak olmasıyla çiftlikteki dengeler değişir. Yiğit ve Nur’un aralarındaki duygusal uçurum her an biraz daha açılırken, Fırat’ın devreye girmesiyle Nur hayatını değiştirecek bir karar verir. Nur’un kararı sadece Yiğit’i değil, tüm Kozan’ları şoke edecektir.

Haberin Devamı

ASLA VAZGEÇMEM 16. BÖLÜM FRAGMANALARI