Gündem Asla Vazgeçmem 37. bölümde Nur gerçekleri öğreniyor

Asla Vazgeçmem 37. bölümde Nur gerçekleri öğreniyor

08.02.2016 - 10:14 | Son Güncellenme:

Asla Vazgeçmem dizisi izleyenlerine yepyeni maceralar yaşatmaya devam ediyor. Show Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Asla Vazgeçmem'in bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak? İşte Asla Vazgeçmem 37. bölümden detaylar..

Asla Vazgeçmem 37. bölümde Nur gerçekleri öğreniyor

Asla Vazgeçmem dizisi izleyenlerinin ekranlarına yepyeni bölümlerle gelmeye devam ediyor. Show Tv'nin sevilerek dizisi Asla Vazgeçmem'in bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak? İşte Asla Vazgeçmem 37. bölümden detaylar..

Haberin Devamı

Asla Vazgeçmem 37. Bölüm Fragmanı

Asla Vazgeçmem 36. bölümde neler olmuştu:

“Asla Vazgeçmem”in 36. Bölümünde; Nur’u Kerem ile nikah masasında görmek Yiğit için “asla vazgeçmeyeceğim” dediği sevdasından vazgeçtiği noktadır. Nur ise attığı adımdan şimdiden pişmandır. Ancak Kerem’in sergilediği hastalıklı davranışlar yüzünden bu nikah işinden öyle kolayca kurtulamayacağını anlayacaktır. Kerem hakkında öğrendikleri ve Hazal ile konuşması sonucunda Yiğit Nur’u Kerem’den kurtarmak üzere harekete geçer. Düşük olayını öğrenmesine rağmen, Nur’a olan öfkesi nedeniyle Yiğit, İclal’e yeniden evleneceklerini söyler. İclal sonunda hedefine yaklaşmıştır, çok mutludur. Ancak nikah günü onu öyle büyük bir sürpriz beklemektedir ki….