Gündem Asla Vazgeçmem 59. final bölümünde Yiğit ve Nur arasında buzlar eriyor!

Asla Vazgeçmem 59. final bölümünde Yiğit ve Nur arasında buzlar eriyor!

02.10.2016 - 10:54 | Son Güncellenme:

Show TV ekranlarından izleyicilerle buluşan Ala Vazgeçmem 59. final fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamı son bölümü ile ekranlara gelen Asla Vazgeçmem dizisinin final bölümünde Yiğit, Nur'u affediyor. Asla Vazgeçmem final bölümü ile Perşembe akşamı Show TV ekranlarından izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Asla Vazgeçmem 59. final bölümünde Yiğit ve Nur arasında buzlar eriyor

Asla Vazgeçmem dizisi ekranlara veda ediyor. Show TV'de ekrana gelen Asla Vazgeçmem final bölümünde Yiğit, Nur'u affediyor ve evlenmekten vazgeçiyor. Tam Yiğit ve Nur kavuştu derken ikili üzerine ateş ediliyor...

Haberin Devamı

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği Asla Vazgeçmem dizisinin başrollerinde Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe, Şafak Pekdemir, Ayeşegül Günay, Tugay Mercan gibi usta isimler yer alıyor. Asla Vazgeçmem büyük final ile TV ekranında izleyenleri ile buluşuyor.

ASLA VAZGEÇMEM FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI

Fatih’in Nur’a olan ilgisini fark eden ve bunu kullanan Fikret, abisinin elinden şimdilik kurtulmuştur. Nur ise en iyi dostunu kaybetmenin üzüntüsünü yaşamaktadır. İclal’in Fırat’la görüştüğünü Aytül’den öğrenen Yiğit, hesaplaşmak için önce Fırat’a gider, ancak onu bulamayınca soluğu İclal’in yanında alır.

Yiğit ve İclal’in hesaplaşması büyük olacaktır. Fikret’in kötü niyetli davranışlarını sonunda fark eden Nur, onunla yolları ayırmak üzere hareke geçse de aslında çok geç kalmıştır. Yaren’in taktikleri işe yaramış, Emin Yağmur’dan iyice uzaklaşmıştır. Ancak iyi niyetli Yağmur henüz hiçbir şeyin farkında değildir.

Haberin Devamı

Ta ki onları öpüşürken görünceye kadar. Cahit’in tüm uyarılarına rağmen Nazan, Elmas’la uğraşmaktan vazgeçmez. Elmas’ı zor bir doğum beklemektedir. Fırat’ın aşkına kendini kaptıran İclal seçimi zor bir yol ayrımındadır. Fikret’in gizlice verdiği ilaçlar yüzünden dengesini yitiren Nur ise herkesin hayatını değiştirecek büyük bir hata yapar.