Oyun Dunyasi Assassin's Creed Unity'de Kişiselleştirmenin Etkisi Büyük

Assassin's Creed Unity'de Kişiselleştirmenin Etkisi Büyük

30.09.2014 - 00:28 | Son Güncellenme:

Ubisoft, Assassin's Creed Unity hakkında yeni bilgiler vermeye devam ediyor. Bu sefer de kişiselleştirmenin oynanışa yansıyan etkilerini öğreniyoruz.

Assassins Creed Unityde Kişiselleştirmenin Etkisi Büyük

Assassin's Creed Unity'nin çıkış tarihine yaklaştığımız her gün, oyun hakkında yeni bilgiler almaya devam ediyoruz. Oyunun yönetmeni Alex Amancio'nun kişiselleştirmenin önemini anlattığı bu videoda ana karakterimiz Arno'ya aldığımız kıyafet, silah ve zırha göre oyundaki hareketlerinin nasıl değişeceğini görüyoruz.

Haberin Devamı

Arno'ya alacağımız her eşya, kendisi savaşırken onu iyi veya kötü şekillerde etkileyecek. Gayet ayrıntılı bir kişiselleştirme sisteminin bulunduğu bu oyunda Arno'ya alacağımız zırh ne kadar dayanıklı olursa, o kadar da ağır olacak ve bu yüzden de kendisi normalden daha az çevik olacak. Silah seçiminde de eğer kendisine savuşturma özelliği iyi olan bir kılıç alırsak düşmanlarına saldırırken daha az hasar verecek. Kıyafetinden silahına kadar her şeyi değiştirebileceğimiz bu oyunda oynanış da bu seçimlerimize göre değişecek.

Kişiselleştirme için anlatılan bir diğer özellik ise karakterimizin yetenekleri. Arno'nun nasıl saldıracağını yetenek ağacından seçeceğimiz yeteneklere göre belirleyeceğiz. Yakın veya uzak dövüş için hangi silahlarla nasıl saldıracağımızı belirlemek tamamen bizim elimizde. Bu seçenekler özellikle co-op modlarda büyük bir önem taşıyacak. Co-op görevler sırasında bizimle beraber görevi yapacak olan oyuncular, birbirlerinin eksiklerini kapatacak şekilde seçilecek ve her oyundan sonra yapılacak olan puanlama ile iyi oyuncular co-op görevlerde daha fazla görünebilecek.

Haberin Devamı

Buradan videosunu izleyebilirsiniz.