Teknoloji Asus, yeni oyun aksesuarlarını duyurdu

Asus, yeni oyun aksesuarlarını duyurdu

05.06.2018 - 11:27 | Son Güncellenme:

Asus, Computex 2018 etkinliği kapsamında tanıtımlarını yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Asus kablosuz sarj destekli mouse'unu, kablosuz mouse pad'ini ve oyuncu kulaklığını tanıttı. Özellikle kablosuz sarj destekli mouse'ların kullanım esnasında sarj olduğu Qi mouse pad'i ile kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarmış gözüküyor. İşte Asus'un yeni oyun aksesuarları...

Asus, yeni oyun aksesuarlarını duyurdu

Asus, Computex 2018 kapsamında yeni kablosuz mouse pad, kablosuz mouse ve oyuncu kulaklığı aksesuarlarını tanıttı. Özellikle oyun PC kullanıcıları için kablosuz mouse, kablolu mouse'a göre daha cazip bir seçenek sunuyor. Asus tüm bunları varsayarak geliştirdiği yeni oyun aksesuarları ile kullanıcılara hitap etmeyi başarmış gözüküyor.

Haberin Devamı

Öncelikle Asus'un yeni kablosuz mouse pad'ini inceleyelim:

Computex 2018 kapsamında tanıtımını gerçekleştiren Asus, Qi kablosuz sarj destekli yeni mouse pad'i ROG Balteus Qi'yi tanıttı. Bu sarj pad'i sayesinde aynı anda hem bilgisayarınızı kablosuz mouse'nuz ile kullanmaya devam edebilir hem de aynı anda Qi kablosuz sarj destekli mouse'unuzu sarj edebilirsiniz.

Yeni kablosuz mouse pad'in dört b ir yanında tamam özelleştirilebilir 15 Aura Sync RGB aydınlatma bulunuyor. Böylelikle klavye ve mouse'unuzun özel aydınlatmasını mouse pad'iniz ile birlikte kullanmış oluyorsunuz. ROG Balteus Qi’nin üzerinde bir de USB 2.0 girişi bulunuyor. Bu giriş ile pedi güç alabileceği bir noktaya bağlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Bir diğer ürün kablosuz mouse ROG Gladius II Wireless:

Asus, yeni oyun aksesuarlarını duyurdu

Asus'un Computex 2018'de tanıttığı bir diğer ürünü ROG Gladius II Wireless mouse oldu. Cihazda kablosuz sarj desteği bulunmuyor. RF ya da Bluetooth bağlantısı ile gecikmeli bir kullanım sunuyor. Yeni kablosuz mouse'u ister kutusundan çıkan kablo ile kablolu olarak, isterseniz de taktıktan sonra kablosuz olarak kullanabilirsiniz.

Yeni kablosuz mouse'un daha uzun kullanımlı olması için özel olarak optimize edilmiş Pixart 16000 dpi sensöre üretildi.

Son olarak ROG Delta oyun kulaklığı:

Asus, yeni oyun aksesuarlarını duyurdu

Asus'un son oyun aksesuarı olarak tanıttığı ROG Delta oyuncu kulaklığı, sesi iyileştirmek için ESS tabanlı dört DAC dizisine sahip. Bu sayede çok daha temiz ve dinamik bir ses kalitesi sunuyor. Aura Sync RGB aydınlatma sistemine sahip kulaklık USN Type-C girişini destekliyor ve hem telefonlar için hem de PC'ler için ayrı bir kullanım seçeneği sunuyor.