Teknoloji ASUS ZenBook UX305 artık Intel Core I serisi işlemciler ile daha güçlü!

ASUS ZenBook UX305 artık Intel Core I serisi işlemciler ile daha güçlü!

08.12.2015 - 12:51 | Son Güncellenme:

ASUS’un hem şık hem de güçlü dizüstü bilgisayarı ZenBook UX305 sunduğu üstün performans Intel® Core™ i5 ve i7 işlemciler ile daha artırıldı

ASUS ZenBook UX305 artık Intel Core I serisi işlemciler ile daha güçlü

Ultra taşınabilir 13,3 inç QHD dizüstü bilgisayar, inceliği ile her yere sığarken yalnızca 1,3 kg ağırlığıyla da rahatlıkla taşınabiliyor.Kullanıcılar diledikleri her yerde Intel® Core™I işlemcilerin sağladığı yüksek performansın ve 3200 x 1800 çözünürlüğe varan görüntülerin keyfini yaşayabiliyor.

ZenBookUX305 gücünü8GB RAM ve 256GB SSD’nin depolama ayrıcalığı ve uzun pil ömrü ile tamamlıyor. Ultra hassasiyete sahip dokunmatik ekran, akıllı Jest destekli çoklu dokunmatik fare ve titizlikle tasarlanmış arka aydınlatmalı tam boyut ergonomik klavye ile UX305, Microsoft’un son işletim sistemi Windows 10’un üstün temas deneyimini de sunmak için tasarlandı. Ayrıca ASUS IceCool teknolojisi sayesinde avuç içinin konduğu bölüm, beden sıcaklığının altında kalıyor ve böylece kullanıcı konforu en yüksek seviyeye çıkarılıyor.

UX305, ZenBook ailesinin geleneksel bir özelliği olan olağanüstü ses kalitesine de sahip. ICEpower®, Bang & Olufsen teknolojili ASUS SonicMaster, bir dizüstü bilgisayarda daha önce rastlanmamış derin bas tonları ve kristal berraklığında vokaller sağlıyor. Kullanımı kolay AudioWizard yazılımı farklı ses kaynakları için uygun hale getirilmiş beş adet ön ayarı kullanıcılara sunuyor.

ASUS ZenBook UX305 3.349 TL’den başlayan fiyatlarla satışta.