Teknoloji Asus ZenPad Z8 Beğeni Kazandı

Asus ZenPad Z8 Beğeni Kazandı

31.05.2016 - 14:18 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz saatlerde ZenFone 3 modelini tanıtan Asus, şimdi ise sızan Asus ZenPad Z8 tablet modeli ile haber konusu oldu…

Asus ZenPad Z8 Beğeni Kazandı

Geliştirdiği ürünleri ile beraber her geçen yıl çok daha güzel başarılara imza atan ve artan satış miktarları ile beraber daha fazla kişinin dikkatini çekmekte olan Asus, bildiğiniz üzere geçtiğimiz saatlerde yeni duyurusunu yaptığı cihazları ile beraber gündem konusu oldu. Nitekim şimdilerde epey konuşulmakta olan firma, yaptığı duyurulardan sonra ise sızan bilgiler ile beraber haber konusu olmayı başarıyor. Konu ile ilgili yeni açıklamalar yapan Evan Blass, firmanın Asus ZenPad Z8 adında yeni bir tablet modelinde üzerinde çalıştığını ve bu modelin operatör aracılığı ile dağıtılacağını belirtti. Tabi çıkış ile ilgili firma cephesinden gelen kesin bir duyuru bulunmadığından ötürü ne yazık ki var olan bilgilere dedikodu olarak bakmakta fayda var.

Haberin Devamı
Orta Düzey Özelliklere Sahip Olacak

Evan Blass tarafından ortaya çıkartılan Asus ZenPad Z8, bahsedilen detaylara göre 8 inç büyüklüğünde bir ekrana ev sahipliği yapacak. Bunun yanında gücünü Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 650 yonga setinden alacak olan tablet, aynı zamanda 1536 x 2048 piksel çözünürlük sunan bir ekrana, 2 GB RAM’e ve 16 GB dahili depolama alanına bünyesinde yer verecek. Bunların dışında arka bölümünde 8 MP çözünürlük sunan bir kameraya sahip olan tablet, ön bölümünde ise 1.8 MP çözünürlüğü destekleyen kamera sensörüne ev sahipliği yapacak.

Henüz Fiyatı Bilinmiyor

Asus cephesinden ne yazık ki henüz resmi bir duyuru gelmiş değil. Bu nedenden ötürü yeni tabletin fiyatı kesin olarak bilinmiyor. Ayrıca bunun dışında cihazın tam olarak ne zaman satışa sunulacağı da açıklanmış değil. Evan Blass’e göre firma yeni tablet modelinin Verizon Wireless çerçevesinde satışa sunacak. Tabi net bilgi için Asus cephesinden gelecek olan duyuruyu beklemekte fayda var.

Yazarlar