Cadde Asya mutfağına tam puan

Asya mutfağına tam puan

01.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Zorlu Center içerisindeki Raffles İstanbul’da Pan Asya mutfağını sunan yeni restoran ISOKYO, önceki akşam ünlü isimleri bir araya getirdi.

Asya mutfağına tam puan

Adıyla İstanbul’dan Tokyo’ya kadar uzanan Pan Asya’yı ifade eden restoranın açılış partisinde, Tolga Sezgin, Berrin Zorlu, Şule-Serdar Cümbüş, Bettina Machler, Ediz Elhadef, Gülden Büyükucak, Hacı Sabancı, Ayşe Kucuroğlu ve Sitare Kalyoncuoğlu’nun da aralarında olduğu isimler yer aldı. Gece boyunca lezzetli yemeklerin tadına bakan konuklar, hit müzikler eşliğinde eğlendi.

Haberin Devamı

Asya mutfağına tam puan

Boğaz’da renkli parti

Dünyaca ünlü yıldızların tercih ettiği OPI oje, Türkiye pazarına girişini Angie Bebek’teki bir davetle kutladı. Etkinlikte, misafirler, ojelerin özel renklerini keşfederken, ünlü DJ Jabbar’ın performansıyla keyifli anlar yaşadı. OPI Türkiye Disbiritörü Yusuf Engin’in ev sahipliği yaptığı organizasyona, Hakan Sabancı, Elif Gönlüm, Burcu Şendir, Arzu Kunt ve Ceylan Çapa’nın da aralarında bulunduğu tanınmış simalar katıldı.

Asya mutfağına tam puan

Asya mutfağına tam puan

Unutulmaz gece

Rolls-Royce Phantom, İstanbul Hypnos Club’ta özel bir geceyle tanıtıldı. Rolls-Royce Motor Cars İstanbul Marka Müdürü Hilal Aysal’ın ev sahipliğinde gerçekleşen davet, şovlar ve canlı performanslarla devam etti. İkramlar eşliğinde sohbet eden davetliler, görsel bir şölenle tanıtılan modelleri inceledi. Rolls-Royce Motor Cars’ın Mühendislik Genel Müdürü Andrew Monachan’ın konuşma yaptığı gece, geç saatlere kadar sürdü.

Haberin Devamı

Asya mutfağına tam puan