Gündem ATA-AÖF sınav sonuçları açıklandı! (ATA-AÖF sonuç sorgulama)

ATA-AÖF sınav sonuçları açıklandı! (ATA-AÖF sonuç sorgulama)

12.06.2017 - 09:45 | Son Güncellenme:

ATA-AÖF sınav sonuçları heyecanlı bekleyişin ardından açıklandı. Erzurum Atatürk Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen ATA-AÖF sonuçlarını sorgulamak isteyen adaylar obs.atauni.edu.tr adresinden sorgulama yapabilecek. Ayrıca sınava itirazda bulunmak isteyenler için de dikkat edilmesi gereken tarih belli oldu.

ATA-AÖF sınav sonuçları açıklandı (ATA-AÖF sonuç sorgulama)

ATA AÖF bahar dönemi yarıyıl sınav sonuçları dün resmi site üzerinden adaylara duyuruldu. Binlerce adayın merak içinde beklediği ATA AÖF bahar dönemi yarıyıl sonuçları için obs.atauni.edu.tr adresinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yapan adaylar sorgulama yapabilecek. ATA AÖF sınav sonuçlarına itiraz'da bulunmak isteyen adaylar 5 iş günü içerisinde 16 Haziran mesai bitimine kadar Öğrenim Yönetim Sisteminde (LMS) sol menüde yer alan “Sonuç İtirazı” butonunu tıklayarak gerekli bilgileri doldurduktan sonra itirazlarını yapabilecekler.

Haberin Devamı

Yarıyıl Sonu Sınav Sonuçları

Değerli Öğrencilerimiz,

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Yarıyıl Sonu Sınav sonuçları ilan edilmiştir. Sınav sonuçlarınıza obs.atauni.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

ATA AÖF SINAV SONUÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

Sınav sonuçlarına itirazda bulunmak isteyen öğrencilerimiz Öğrenim Yönetim Sisteminde (LMS) sol menüde yer alan “Sonuç İtirazı” butonunu tıklayarak gerekli bilgileri doldurduktan sonra itirazlarını 5 iş gününde(16 Haziran 17:00'a kadar) bize iletebilecekler. Gönderilen itirazlar değerlendirilip geri bildirimler anlık olarak yapılacaktır.

Yazarlar