Gündem Ataşehir'de kuyumcu soygunu girişimi : 2 yaralı

Ataşehir'de kuyumcu soygunu girişimi : 2 yaralı

18.03.2017 - 11:31 | Son Güncellenme:

İstanbul Ataşehir'de bir kuyumcuyu soymak isteyen maskeli ve silahlı 4 kişi, çıkan arbedede 2 kişiyi yaralayarak kaçtı. Olaylara şahit olan bir kişi ise kalp krizi geçirdi.

Ataşehirde kuyumcu soygunu girişimi : 2 yaralı

Ataşehir'de kuyumcuya giren maskeli ve otomatik silahlı 4 kişi ile içeridekiler arasında arbede çıktı. Çıkan arbedede soyguncular ateş açtı. Açılan ateşle kuyumcu dükkanının sahibinin kardeşi ile yoldan geçen bir kişi yaralandı. Olaylara şahit olan bir esnaf ise kalp krizi geçirdi.

Haberin Devamı

SİLAHLI ÇATIŞMA ÇIKTI
Ataşehir Yeni Mahalle Dursunbey Caddesi üzerinde bu sabah saat 10.30 sıralarında kuyumcuya gelen maskeli ve pompalı tüfekli soyguncular kuyumcuya silahı doğrultarak altınları istedi. Kuyumcunun soygunculara silahla karşılık vermesi üzerine soyguncular da ateş açmaya başladı. Çıkan çatışmada kuyumcu Emrah Yakıcı ve yoldan geçen Hamit Yıldız isimli vatandaş yaralandı, Adil Bozdemir ise kalp krizi geçirdi

HAYATINI KAYBETTİ
Olayda korkarak kalp krizi geçiren Adil Bozdemir kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay yerinde yapılan incelemelerde 39 adet boş kovan ele geçirilirken güvenlik kameralarını izleyen polis ekipleri, maskeli soyguncuların aracını tespit etti. Polis, soyguncuların kullandığı minibüsü bir sokakta terk edilmiş halde buldu.

Haberin Devamı