Gündem Ateşböceği 16. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Ateşböceği 16. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

15.10.2017 - 12:27 | Son Güncellenme:

Ateşböceği 15. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Star TV'de yayınlanan Ateşböceği dizisinin son bölümünde Barış, Aslı'ya gerçekleri anlatıp anlatmama konusunda kararsız kaldı. Ateşböceği'nin 16. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Ateşböceği 16. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

Ateşböceği 15. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Pazar akşamları Star TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Ateşböceği son bölümde Teo hakkında ki gizli gerçeği öğrenen Gül büyük bir şok yaşar. Barış, Aslı'ya gerçekleri anlatma konusunda kararsız kalır. Ateşböceği 16. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı

ATEŞBÖCEĞİ 15. BÖLÜM FRAGMANI

Barış ve Teo'nun kaza hakkında konuşmalarını duyduktan sonra büyük bir şoka giren Gül, Teo ve Barış’ın aşklarının da bir kandırmacadan ibaret olduğunu düşünür. Teo’yla yüzleştikten sonra Aslı’ya gerçekleri söyleyip söylememe konusunda kararsız kalır. Çiçek’in ilk adımlarını atmasından sonra Barış, ailenin ona duyduğu minnetin altında daha da ezilir.. Ve en sonunda her şeyi göze alarak doğruları Metin’e açıklar.

Başrollerini Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz paylaştığı dizinin oyuncuları arasında Seda Güven, Durul Bazan, Belma Canciğer, Şebnem Dilligil, Gözde Çığacı, Çağrı Çıtanak, Berkay Tulumbacı, Alicia Kapudağ, Umur Yiğit Vanlı, Lal Tayra Bahar, Çiğdem Aygün, Aslı Samat Ve Derya Alabora yer alıyor.

Haberin Devamı

Senaryosunu Ebru Hacıoğlu’nun yazdığı, Mia Yapım imzalı projenin yönetmen koltuğunda ise Kiralık Aşk dizisinden tanıdığımız Barış Yöş oturuyor.