Ankara Ato Başkanı Baran'dan Ramazan Ayı Mesajı

Ato Başkanı Baran'dan Ramazan Ayı Mesajı

15.05.2018 - 12:08 | Son Güncellenme:

.

Ato Başkanı Barandan Ramazan Ayı Mesajı

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, İslam âleminin Ramazan ayını tebrik ederek, “Mübarek Ramazan ayının tüm milletimize, ülkemize ve İslam âlemine barış ve huzur getirmesini dilerim” dedi.
ATO Başkanı Baran, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ramazan’ın milli birlik ve beraberliğin pekiştiği, kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma ayı olduğunu vurgulayan Baran, “On bir ayın sultanı Ramazan, rahmet, mağfiret ve bereket ayıdır. Sosyal yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmanın zirveye çıktığı, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularının daha da güçlendiği bir aydır” değerlendirmesinde bulundu. Ramazan ayının savaşların sona ermesine ve gözyaşının dinmesine vesile olmasını dileyen Baran, şunları kaydetti:
“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının, şehrimiz, ülkemiz, milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlığın birlik ve beraberliğine vesile olmasını, coğrafyamıza ve tüm dünyamıza huzur ve barış getirmesini diliyorum. Bu vesileyle vatanımız için canını veren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum.”