Gündem ATV yayın akışı – 3 Kasım Perşembe

ATV yayın akışı – 3 Kasım Perşembe

03.11.2016 - 15:08 | Son Güncellenme:

Beğenilerek izlenilen Yeter dizisi bu akşam ATV ekranlarında! 3 Kasım’ da ATV ekranlarında yine birbirinden heyecanlı programlar sizleri bekliyor. İşte ATV 3 Kasım yayın akışı!

ATV yayın akışı – 3 Kasım Perşembe

Farklı kategorilerde programlarıyla fark yaratan ATV kanalı, izleyicileri ekrana bağlamaya devam ediyor. Yeni sezonunda yaptığı farklı yapımlar ile izleyici sayısını her gün daha üst seviyelere taşımaktadır. ATV yayın akışını takip ederseniz, tüm yapımları ve yapımlar ile ilgili bilgileri görüntüleyebilirsiniz. ATV yayın akışını ATV internet sayfasından görüntüleyebilirsiniz. 3 Kasım ATV yayın akışını ve detaylı bilgilere sizler için yazımızın devamında yer verdik. 3 Kasım ATV yayın akışında sizleri harika yapımlar bekliyor.

Haberin Devamı

06.45 Kahvaltı Haberleri/ Haber
Türkiye, güne "Kahvaltı Haberleri" ile başlıyor. Nihan Günay'ın sunacağı "Kahvaltı Haberleri", hafta içi her sabah en önemli, en ilgi çekici ve en renkli haberlerle ekrana geliyor. Kahvaltı Haberleri, hafta içi her gün 07.00'de ATV'de!

10.00 Müge Anlı ile Tatlı Sert/ 1707.Bölüm – Reality
Müge Anlı ile Tatlı Sert, yapımcılığını ve sunuculuğunu Müge Anlı'nın yaptığı, yönetmenliğini Hüseyin Coşkun'un üstlendiği 2008 yılından bu yana ATV'de sabah kuşağında yayınlanan kayıp kişilerin arandığı, işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetlerin aydınlatılmaya çalışıldığı Müge Anlı ve beraberindeki Psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli ile avukat Rahmi Özkan'ın da yer aldığı televizyon programı.

Haberin Devamı

13.00 ATV Gün Ortası/ Haber
Tüm merak edilenler Gün Ortası Bülteni ile ATV ekranlarında… Son dakika gelişmeleri, siyaset ve ekonomi haberleri, anne - bebek ve sağlık konularında özel dosyalar, hepsi saat 13.00'te ATV Gün Ortası bülteninde yer alıyor. ATV Gün Ortası Bülteni, Deniz Türe'nin sunumuyla, hafta içi her gün

13.00'te ATV’ de!

13.40 Karavan 9. Bölüm/ Yarışma
Ekranların yeni ve eğlence dolu yarışması Karavan, hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanıyor. Karavan'ın sunuculuğunu Didem Uğurlu yapıyor. Hamaratlığına güvenen 5 kadın ve para kazanma konusunda iddialı olan 5 erkek yarışmacının yer aldığı program birbirinden renkli anlara sahne oluyor. Henüz yeni olmasına rağmen seyirci tarafından çok sevilen Karavan, sıradan yemek yarışmacılarından farklı bir konsepte sahip. Göründüğü kadar kolay olmayan programda 10 yarışmacı, kameraların karşısında büyük ödülün sahibi olmak için kıyasıya rekabet veriyor. Yetenekli, hızlı ve kararlı olan bu yarışın galibi olacak.

16.20 Esra Erol’da/ 265. Bölüm – Eğlence

Hafta içi her gün ekrana gelen Esra Erol’un programı izleyenlere sevgi dağıtmaya devam ediyor. Klasik evlilik programlarını alıp daha farklı bir formatta sunan programda Esra Erol sempatik kişiliği ile de izleyenleri ekrana kilitliyor.

19.00 ATV Ana Haber/ Haber
Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı...
ATV Haber, Türkiye'nin ve dünyanın sıcak gündemini aktarırken, hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışıyla güvenirliğin ve saygınlığın adresi olmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

20.00 Yeter/ Dram
"Onlarla yüzleşmek zorundasın!"
Henüz üniversite öğrencisiyken tanıştığı ünlü ve başarılı cerrah Yekta Harmanlı'yla evlenen Aylin; kısa sürede bu büyülü rüyadan uyanırken, kendini bir karabasanın ortasında bulur. Yaşadığı psikolojik şiddete daha fazla dayanamayacağını anladığında boşanmayı dener ama başaramaz. İkinci çocuğuna hamile kaldığında tek bir amacı vardır. Çocuklarıyla birlikte kocasından kaçmak… Bütün hayatını etkileyecek o büyük yalanı kocasına söylerken, sırrını paylaştığı yakınlarından biri ona ihanet etmeye hazırlanmaktadır.

23.40 Nihat Hatipoğlu İle Dosta Doğru/ Dini
Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Dosta Doğru yeni sezonda ATV ekranında kaldığı yerden devam ediyor. Sezon boyunca izleyicilerine, Peygamber Efendimizin ve Ehli Beyti'nin hayatından çok özel ve çarpıcı hikâyeleri paylaşmaya ve peygamberler tarihinden o döneme ait olaylarla ilgili bilgiler devam edecek. Bu haftaki programında ise, Ölülerin hakları var mıdır? Ölen yakınlarımız için arkalarından neler yapmalıyız? Peygamber Efendimizin ve sahabenin hayatından ders alınacak çarpıcı kıssalar…

Haberin Devamı

01.20 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz/ 45.Bölüm- Dram
Çocuk denecek yaşta girdiği yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikayesi anlatılmaktadır. Yeraltı dünyasına giren her adam haksızlıklara başkaldırmaya yemin eder. Güçlenip zenginleştikçe kendisi bu haksızlıkların kaynağı olur… Hızır Çakırbeyli sevda adamıdır… Sevmekten hiç kaçmaz… Sevilmeyi de pek sever… Hayatındaki tüm kadınların odağında olmak ister; annesi, karısı, kızı ve sevgilisinin… Kardeşini, oğlunu, yeğeninin ve ailesinin diğer fertlerini de canından aziz tutar, onlar için fedakar bir "baba"dır… Vefakar bir dosttur… Vazgeçilmez bir ağabeydir. Adil ve cömert bir reistir…

Haberin Devamı

04.50 Karavan/ 9.Bölüm – Yarışma
Ekranların yeni ve eğlence dolu yarışması Karavan, hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanıyor. Karavan'ın sunuculuğunu Didem Uğurlu yapıyor. Hamaratlığına güvenen 5 kadın ve para kazanma konusunda iddialı olan 5 erkek yarışmacının yer aldığı program birbirinden renkli anlara sahne oluyor.

Yazarlar