Gündem ATV yayın akışında neler var? (Aşk ve Mavi’ de neler oluyor?)

ATV yayın akışında neler var? (Aşk ve Mavi’ de neler oluyor?)

24.03.2017 - 08:44 | Son Güncellenme:

Atv’nin en çok izlenen dizilerinden birisi olan Aşk ve Mavi dizisi için 2. fragman yayınlandı. 20. Bölümde de heyecan artıyor. Mavi ile yakınlaşmaya başlayan Ali’yi yeni bölümde bekleyenler ne? Aşk ve Mavi dizisinin 20. Bölümü Cuma akşam saat 20:00’de Atv’de!

ATV yayın akışında neler var (Aşk ve Mavi’ de neler oluyor)

Otuzlu yaşlarında zengin bir ailenin oğlu olan Ali, Ahmet adında bir adamı öldürdüğü için uzun yıllar boyunca hapiste kalmıştır. Hapiste geçirdiği günlerin son zamanlarda Mavi ile mektuplaşan Ali, tahliye olduğu gün Mavi ile tanışır. Ardından ikili evlenmeye karar verirler. Mavi, hapishanede seçebileceği birçok farklı kişi olmasına rağmen Ali’yi şans eseri seçmemiştir. Mavi aslında Ali’nin yıllar önce öldürdüğü Ahmet’in kardeşidir. Mavi’nin gerçek amacı hayatının büyük bir bölümünü karartan Ali’den intikam almak ve onu evlendikleri gece öldürmektir. Fakat Mavi’nin bilmediği bir şey vardır.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Aslında Ahmet’i öldüren kişi, yani asıl katil Ali’nin abisi olan Cemal’dir. Cemal, evli ve çocuklu bir baba olduğu için Ali, abisinin suçunu üzerine almış ve yıllarca onun yerine hapis yatmıştır. Nikah işlemleri sırasında Mavi’nin gerçek kimliğini gören Ali, aşkı için susmuş ve gerçekleri göz ardı etmiştir. En nihayetinde Mavi, düğün gecesi Ali’yi bıçaklamayı başarsa da Ali ufak bir yara ile kurtuluştur. Bu olayın ardından Ali, birlikte yaşama koşuluyla Mavi’den şikâyetçi olmayacaktır. Mavi ne kadar karşı gelmeye çalışırsa çalışsın aralarında imkânsız bir aşk yeşermeye başlar.

AŞK VE MAVİ 20. BÖLÜM 2. FRAGMANI



Atv’nin kısa sürede vazgeçilmezi olan Aşk ve Mavi’nin 20. Bölümüne ait 2. Fragman geçtiğimiz günlerde yayımlandı. Fragmanda, Gülizar ve İsmet’in nişanlanmasının ardından Pembe’nin İsmet’i kıskandırmak amacı ile Gülizar’ın abisiyle yaklaştığı görülüyor. Hasibe’nin de Pembe’ye destek vermesiyle birlikte İsmet’i yeni bölümde neler beklediğini görmek için yeni bölümü kaçırmamalısınız! Gülizar ile evleneceği güne çok kısa bir süre kalan İsmet’in Gülizar’dan ayrılabilmek için yapacağı şeyleri, Ali ve Mavi’nin bir sonraki bölümde nasıl yakınlaşacağı ve daha fazlası Atv’de!

Bu bir yana Fatma ile buluşan Cemal, Hasibe’ye yakalanınca ortalık karışıyor. Cemal, Hasibe’nin elinden nasıl kurtulacak? Hasibe, Cemal ve gelini arasındaki geçmişi öğrenebilecek mi? Soluksuz bir bölüm daha Atv’de sizi bekliyor!

AŞK VE MAVİ'NİN 19. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

İsmet’in nişanında yaşananlar dolayı kavga eden Ali ve Mavi, kendisini herkesin içinde yalancı çıkartan İsmet’e içerleyen ve küsen Pembe, İsmet’i, “Bundan sonra Pembe’nin yanına bile yaklaşmamasını yoksa çok kötü olacağını” söyleyen Hasibe, Pembe’den hoşlanan Gülizar’ın abisi yaşar, Fatma ile buluşmak isteyen fakat Safiye’ye yakalanan Cemal ve Cemal’i bekleyen büyük bir sürpriz… Aşk ve Mavi bir önceki bölümde olduğu gibi 20. Bölümde de herkesi ekran başına kilitleyecek!