Cadde Avrupa'ya uçuruyor!

Avrupa'ya uçuruyor!

02.08.2017 - 07:59 | Son Güncellenme:

Kadınlara giymedikleri kıyafetleri nakde çevirme fırsatı sunan ikinci el alışveriş platformu ModaCruz.com, 12 Avrupa ülkesine gidiş-dönüş uçak bileti hediye ediyor.

Avrupaya uçuruyor

Kadınlara giymedikleri kıyafetleri nakde çevirme fırsatı sunan ikinci el alışveriş platformu ModaCruz.com, 12 Avrupa ülkesine gidiş-dönüş uçak bileti hediye ediyor. Barcelona, Amsterdam, Atina, Berlin, Brüksel, Budapeşte, Londra, Milano, Münih, Paris, Roma ya da Viyana! 10 Ağustos’a kadar ister tek seferde ya da her biri en az 75 TL olmak kaydıyla toplam 500 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes, kendi seçtiği destinasyona gidiş-dönüş uçak bileti kazanıyor.

Haberin Devamı

MODACRUZ.COM HAKKINDA
Lüks markalı ürünlere yüzde 80’e varan indirimlerle sahip olma fırsatı sunan ikinci el modanın öncüsü ModaCruz.com sayesinde kadınlar, giymedikleri kıyafetleri satarak aynı zamanda kendilerine ek gelir fırsatı yaratıyor. 5 binden fazla markaya ait 6 milyondan fazla ürünün yer aldığı ModaCruz.com’da butik ve tasarımcılara ait koleksiyonlar da yer alıyor. ModaCruz.com’da Başak Dizer, Ayşe Kucuroğlu, Ebru Şallı, Gülşen, Deniz Akkaya, Demet Akalın, Siren Ertan gibi ünlü isimlerin dolaplarını bulmak da mümkün.