Muğla AVRUPALI LOTO TALİHLİLERİ EGE’DE MAVİ TUR YAPACAK

AVRUPALI LOTO TALİHLİLERİ EGE’DE MAVİ TUR YAPACAK

29.04.2015 - 09:47 | Son Güncellenme:

.

AVRUPALI LOTO TALİHLİLERİ EGE’DE MAVİ TUR YAPACAK

Avrupa’nın birçok ülkesinde oynanan Euromillions Loto’nun 24 Nisan çekilişinde belirlenen 10 talihli, Ege’de bir hafta boyunca mavi tur yapacak.
Şanslı 10 talihliyi bir hafta boyunca hem Ege hem de Yunan adalarında muhteşem bir mavi tur bekliyor. Avrupalılar tarafından en çok tercih edilen Euromillions Loto’nun 24 Nisan 2015 çekilişi gerçekleşti. 1’er milyon kazanan 10 Avrupalı talihli, yanlarında 8 kişi daha getirecekleri 10 süper lüks tekne tatilini de kazanmış oldu. İngiliz yapım şirketi tatille ilgili VTR çekmek üzere Marmaris’e geldi. Avrupa milli piyangosunun bu dev organizasyonuna, yat turizminin önde gelen 2 ismi Türk Yacht ve Okfa Yacht firmaları ev sahipliği yapacak.
Türk Yacht firması ortaklarından Eyüp Bayraktaroğlu organizasyonla ilgili yaptığı açıklamada, “Böylesine önemli ve bölgenin tanıtımı açısından kayda değer bir organizasyona ev sahipliği yapacağız. Hem mavi tur hem de yet turizmine önemli katkılar sağlayacağını düşünüyoruz” dedi.
Ege’de mavi turun, deniz turizminin en gözde şekli olduğunu kaydeden Bayraktaroğlu, “Misafirleri en iyi şekilde ağırlayacağız. Hem talihlilerin memnuniyeti hem de çekimlerin Avrupa’da yayınlanacak olması bölgemiz için önemli bir kazanç. Bugüne kadar mavi tur yapmamış olan Avrupalıların hayran kalacağına inanıyoruz” diye konuştu.
Euro Millions’un ’Milyonluk tatil’ diye duyurduğu ödülle, 10 kişi bir hafta boyunca Akdeniz’in mavi sularında lüks guletle zaman geçirecek. Mavi tur için, “Akla gelebilecek en güzel ortam. En güzel ortamda gün batımını izlemek, bir filmde yer almak gibi bir his uyandıracak. 30 metrelik yüzen sarayda her şey mükemmel olacak” denildi.