Aydın AYDIN’DA ÖĞRETMENLER YENİ EĞİTİM YILINA HAZIRLANIYOR

AYDIN’DA ÖĞRETMENLER YENİ EĞİTİM YILINA HAZIRLANIYOR

05.09.2015 - 10:21 | Son Güncellenme:

.

AYDIN’DA ÖĞRETMENLER YENİ EĞİTİM YILINA HAZIRLANIYOR

Aydın ili genelinde ilk ve orta dereceli okullarda görev yapan öğretmenler, “Mesleki Çalışmalar” konulu seminerlerle yeni eğitim öğretim yılına hazırlanıyor.
Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmenler için 2015-2016 eğitim öğretim yılı hazırlıkları kapsamında planlanan “Mesleki Çalışmalar” konulu seminerler başladı. Bu kapsamda yönetici ve öğretmenlerimiz için 2015-2016 eğitim öğretim yılında Aydın ili genelindeki tüm okul ve kurumlarda 01-14 Eylül tarihleri arasında yapılmak üzere planlanan “Mesleki Çalışmalar” konulu seminerler bütün okullarda devam ediyor.
Milli Eğitim Bakanlığı’nın öğretmenlerin mağdur olmamaları için bu yıl yapmış olduğu mevzuat değişikliğiyle öğretmenlerin izinlerini kullandıkları illerdeki eğitim kurumlarına başvurarak bu mesleki çalışmalara katılmalarına imkan sağladı.
Ayrıca 2015-2016 eğitim öğretim yılına ilişkin “Mesleki Çalışmalar” kapsamında Aydın’da görev yapan ve başka ilde görevli olup izinlerini Aydın’da kullanan tüm öğretmenlere verilmek üzere branş bazında planlanan seminerler üniversitelerden katılan akademisyenler tarafından Adnan Menderes Üniversitesi Meandros Kongre Salonunda verilmeye başlandı.