Aydın AYDN MEDLİNE’DEN KADINLARA ÖZEL SEMİNER

AYDN MEDLİNE’DEN KADINLARA ÖZEL SEMİNER

23.06.2014 - 11:50 | Son Güncellenme:

.

AYDN MEDLİNE’DEN KADINLARA ÖZEL SEMİNER

Özel Medline Aydın Hastanesi ve Aydın Kadın Efeler Derneği, “Bütün Kadınlar Güzeldir, Bakımlı Kadınlar Özeldir” kolunu seminerde kadınlar için biraraya geldi.
Sunduğu sağlık hizmetleri ile adından söz ettiren Özel Medline Aydın Hastanesi, Aydın Kadın Efeler Derneği ile birlikte Nevzat Biçer Toplantı Salonu’nda “Bütün Kadınlar Güzeldir, Bakımlı Kadınlar Özeldir” isimli bir seminer gerçekleştirdi. Oldukça yoğun ilgi gören seminere Özel Medline Aydın Hastanesi’nden Endokrinoloji Uzmanı Dr. Banu Öztürk Ceyhan ve Dermatoloji Uzmanı Dr. Nurşen Durukan ile birlikte Aydın Efeler Kadın Derneği Başkanı Gülsevil Ergünoğlu, Dernek Üyeleri ve Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Sümran Ünal katıldı.
Özel Medline Aydın Hastanesi ve Aydın Kadın Efeler Derneği, kadınları bilinçlendirebilmek için “Bütün Kadınlar Güzeldir, Bakımlı Kadınlar Özeldir” semineri için işbirliği gerçekleştirdi. Seminer öncesinde Özel Medline Aydın Hastanesi Dermatoloji Bölümü tarafından, isteyen katılımcılara cilt analizi yapıldı.
Açılış konuşmasını yapan Aydın Efeler Kadın Derneği Başkanı Gülsevil Ergünoğlu’nun ardından Özel Medline Aydın Hastanesi’nden Endokrinoloji Uzmanı Dr. Banu Öztürk Ceyhan Endokrinoloji hastalıkları hakkında bilgi verdi; obezite, şeker ve tansiyon hastalıkları ve nedenleri hakkında açıklayıcı bilgiler aktardı.
Özel Medline Aydın Hastanesi’nden Dermatoloji Uzmanı Dr. Nurşen Durukan ise özellikle yaz döneminin başladığı şu günlerde güneş lekeleri ve cilt kanserleri hakkında detaylı bilgiler aktardı. Doktorların konuşmalarının ardından merak edilen sorular yanıtlandırıldı ve Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Sümran Ünal tarafından katılımcılara çiçek sunumunda bulunuldu. Seminer, gerçekleştirilen kokteylin ardından son buldu.