Gündem Ayrılmak isteyince göğsünden vuruldu

Ayrılmak isteyince göğsünden vuruldu

22.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kendisinden ayrılmak isteyen Arife Sivrikaya ile tartışan T.A. av tüfeğiyle kadını öldürdü. T.A. daha sonra kendi yaşamına da son vermek istedi...

Ayrılmak isteyince göğsünden vuruldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde, birlikte yaşadığı Arife Sivrikaya’yı (35), iddiaya göre kendisinden ayrılmak istemesi üzerine çıkan tartışmada av tüfeğiyle öldüren T.A. (36), ardından başına dayadığı silahın tetiğini çekti. Ağır yaralanan T.A., hastanede tedaviye alındı.

Çılgına döndü

Boşandığı eşinden iki çocuğu bulunan Arife Sivrikaya, gönlünü akrabası olan orman işçisi T.A.’ya kaptırdı. Bir çocuğunu da yanına alan Sivrikaya, T.A. ile yaşamaya başladı. Çiftin arası zamanla bozuldu. İddiaya göre Arife Sivrikaya’nın bir süre önce T.A.’nın evinden ayrılarak annesinin evine döndüğü öğrenildi. T.A. gece Sivrikaya ile görüşmeye gitti.

Kadından kendisiyle birlikte evine dönmesini istedi. Teklifinin reddedilmesi üzerine çılgına dönüp otomobildeki av tüfeğini alarak ateş açtı. Arife Sivrikaya, göğsünden vurularak hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Evli ve 5 çocuk babası çıktı!

Arife Sivrikaya, Toparlar Mezarlığı’nda bulunan aile kabristanlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Zanlı T.A.’nın ise evli ve beş çocuk babası olduğu öğrenildi.