GündemAyşe kadın doğum doktoruna gitmiş!

Ayşe kadın doğum doktoruna gitmiş!

01.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Mardin’de geçen 24 Eylül’de odunlukta önce boğazı kesilmiş, sonra yanmış olarak bulunan Ayşe Akyüz (19) ile ilgili soruşturma sürüyor.

Ayşe kadın doğum doktoruna gitmiş

İfadesi alınan Ayşe Akyüz’ün kardeşi Ş.A. olay günü Ayşe’yi hastaneye götürdüğünü, kendisinin Nusaybin’e gittiğini, akşam saatlerinde ise amcasının oğlunun arayarak kızların kendisini aradığını söyledi. Ş.A.’nın, “Kardeşimin telefonu yoktu. Benim numaramı biliyordu. Amcamın oğlunun telefonunu bilmesi aralarında bir şey olduğunu gösteriyor. Kız kardeşimi bekar olduğu halde kadın doğum doktoruna kanaması olduğu için götürdüm” dediği öğrenildi.

KEŞFETYENİ
Sağlık durumu kritik! 'Acil vasi atanması gerekiyor'
Sağlık durumu kritik! 'Acil vasi atanması gerekiyor'

Cadde | 16.06.2025 - 08:24

Nihal Candan'ın hastanede tedavisi devam ediyor. Dün hastanede doğum gününü kutlayan Nihal Candan'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme yaşandı.

Yazarlar