Cadde Ayşegül Çınar, 'Yasak Elma' setini anlattı

Ayşegül Çınar, 'Yasak Elma' setini anlattı

18.09.2018 - 13:05 | Son Güncellenme:

Fox Tv ekranlarında yayınlanan 'Yasak Elma' dizisinin oyuncusu Ayşegül Çınar, Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı'nın hazırlayıp sunduğu, teve2'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu.

Ayşegül Çınar, Yasak Elma setini anlattı

Yasak Elma dizisinin başrol oyuncularından Talat Bulut'un, dizinin setinde kostümcü Özge Ş.'yi taciz ettiği iddia edilmişti. Ancak savcılık takipsizlik kararı vermişti.

Haberin Devamı

Yeni sezon çekimlerine başlanan dizinin setinde yaşanan olayları '2.sayfa' programında anlatan Ayşegül Çınar, şu açıklamalarda bulundu:

"İlk başlarda sette hepimizin konsantrasyonu dağıldı. Çekimler birkaç kez tekrar edildi. Çünkü gerginlik hakimdi. Ben, Talat Bulut'un böyle bir şey yaptığına inanmıyorum. Öyle bir şey olsa hepimiz hissederdik. Talat Bulut'la Şevval Sam'ın arası düzelmedi, sadece çekim için bir araya geliyorlar. Talat Bulut' a ayrı bir karavan getirildi bu haberler çıktıktan sonra. Eskiden herkes aynı karavanda kalırdı. Olaydan sonra Özge Ş. ile bir iletişime geçmedim. Talat Bulut'un kızıyla yazıştım bu olaylar olduğunda. Talat Bulut'un kızı, çıkan haberlere çok üzüldü, çok kırıldı. Aralık ayında İstanbul'a dönecek. Özge Ş. şu anda bizim dizinin setinde çalışmıyor. Hatta başka bir dizide de çalışmıyor. Talat Bulut'u şu anda iki tane kız giydiriyor hatta"