Kırklareli Babaeski Eğitim Bir-Sen'den Bayrak'a veda ziyareti

Babaeski Eğitim Bir-Sen'den Bayrak'a veda ziyareti

30.05.2016 - 14:48 | Son Güncellenme:

Babaeski Eğitimciler Birliği Sendikası Yönetim Kurulu ile Genç Memur Sen, Kırklareli’nin Vize ilçesine Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirilen Mustafa Bayrak’a veda ziyaretinde bulundu.

Babaeski Eğitim Bir-Senden Bayraka veda ziyareti

Babaeski Eğitimciler Birliği Sendikası Yönetim Kurulu ile Genç Memur Sen, Kırklareli’nin Vize ilçesine Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirilen Mustafa Bayrak’a veda ziyaretinde bulundu.
Veda ziyaretinde, Mustafa Bayrak’a içerisinde Kur’an-ı Kerim ayetlerinin bulunduğu bir tablo hediye edildi. Sendikacılara teşekkür eden Mustafa Bayrak ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Babaeski’de görev yaptığı 2 yıl süresince Babaeski Eğitim Bir-Sen’le genelde uyumlu çalıştıklarını, Türkiye’nin en büyük sendikasının temsilcileriyle zaman zaman da karşı karşıya kaldığını ancak bunun da Babaeski’ye değer kattığını söyledi. Mustafa Bayrak, sıkıntılı zamanlarında ise Babaeski Eğitim Bir-Sen’in kendisinin hep yanında olduğunu söyledi.
Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanı Mustafa Fıstık, Vize ilçesine görevlendirilen Mustafa Bayrak’a yeni görevinde başarılar diledi ve yeni görevinin başta kendisi olmak üzere Vize ilçesi için hayırlı olması temennisinde bulundu.
Mustafa Bayrak’la görev yaptığı süre içerisinde iyi bir diyalog içerisine girdiklerini ve bu iyi diyalogun neticesinde eğitim kurumlarının her yönden geliştiğini söyleyen Fıstık, Babaeski ilçesine yaptığı hizmetlerden dolayı Mustafa Bayrak’a teşekkür etti ve gönüllerinde yer ettiğini belirtti.
Babaeski tarihinde ilk kez onun zamanında temel eğitim kurumlarına temizlik malzemesi geldiğini anımsatan Fıstık, bunun sadece küçük bir örnek olduğunu söyledi. Son iki yılda yapılan hizmetlerin saymakla bitmeyeceğini ifade eden Fıstık, aynı hizmetlerin Vize ilçesinde de devam edeceğinden hiç kuşku duymadıklarını belirtti.