Gündem Son dakika: Bağcılar'da 'Reina saldırganı' alarmı! Metro'da görüldüğü ihbarı...

Son dakika: Bağcılar'da 'Reina saldırganı' alarmı! Metro'da görüldüğü ihbarı...

11.01.2017 - 16:14 | Son Güncellenme:

Reina'da 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının failinin Bağcılar Metro'da görüldüğü ihbarı üzerine Bağcılar-Kirazlı durağı kapatıldı, metro seferleri durduruldu. Bölgeye sevk edilen özel harekat polislerinin arama çalışmaları sonrasında metro istasyonu yeniden kullanıma açıldı. Reina saldırganı olduğu düşünülen şahıs ilk olarak Esenler Otogar metro durağında görüldü. Gri pantolon, siyah deri mont ve bordo kapşonlu olan kişinin ayağının aksadığı belirtildi. Buradan Bağcılar Kirazlı metrosuna binen şüpheliyi arama çalışmaları sürüyor.

Son dakika: Bağcılarda Reina saldırganı alarmı Metroda görüldüğü ihbarı...

İstanbul'un ünlü eğlence mekanı Reina'da 39 kişinin hayatını kaybettiği, 65 kişinin de yaralandığı terör saldırısını düzenleyen terörist Abdulgadir Masharipov'un, Bağcılar Metro istasyonunda görüldüğü ihbarı üzerine Bağcılar-Kirazlı durağı kapatıldı, Metro seferleri durduruldu.

Haberin Devamı

METRO YENİDEN AÇILDI
Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, polisin istasyon ve çevresindeki aramaları sonrasında metro istasyonu yeniden açıldı. İhbarın yapıldığı andan itibaren bölgeye yönlendirilen ve içlerinde özel harekat timlerinin de bulunduğu polis ekiplerini sayısı da düşürüldü. Olayla ilgli şuana kadar bir gelişme yaşanmazken ihbarın bir polisten geldiği belirtiliyor...

GRİ PANTOLONLU AYAĞI AKSIYOR
Sabah'ın edindiği bilgiye göre Reina saldırganı olduğu düşünülen şahıs ilk olarak Esenler Otogar metro durağında görüldü. Gri pantolon, siyah deri mont ve bordo kapşonlu olan kişinin ayağının aksadığı belirtildi. Buradan Bağcılar Kirazlı metrosuna binen şüpheliyi arama çalışmaları sürüyor.

Haberin Devamı

O KİŞİ REİNA SALDIRGANI MI?
Güvenlik güçlerinin, şüphelinin Reina saldırganı olup olmadığını tespit etmek için kamera kayıtlarını incelediği belirtildi. Konuyla ilgili bir kişinin de gözaltına alındığı bildirildi.

HAVAALANINDA DA ÖNLEMLER ARTIRILDI
Atatürk Havalimanı Metro girişinde de güvenlik önlemleri artırıldı. Polis daha önce başlattığı şüpheli şahıslar üzerinde ki aramalarını da sıklaştırdı. Bazı noktalara da özel Harekat polisleri de metro girişine konuşlandı.