Gündem Bağımlı kızının harçlığını kesti

Bağımlı kızının harçlığını kesti

19.08.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bruce Willis rehabilitasyon merkezinde uyuşturucu tedavisi gören kızına “Ya tedavi olursun ya da sana hiçbir konuda destek vermeyiz” ultimatomu verdi.

Bağımlı kızının harçlığını kesti

Rehabilitasyon merkezine yattı
Hollywood’un eski ünlü çifti Bruce Willis ve Demi Moore’un en küçük kızı Tallulah Willis (20), rehabilitasyon merkezinde uyuşturucu tedavisi görmeye başladı. Willis ve Moore’un küçük Willis’e, “Ya tedavi olursun ya da sana hiçbir konuda destek vermeyiz” dediği öne sürüldü. People dergisinin haberinde, 20 yaşındaki Willis’in 23 Temmuz’da Twitter’dan, “bai bai” mesajı göndermesinin ardından tedavi görmek için rehabilitasyon merkezine yatırıldığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Her şeyini elinden alacaklardı
Aileye yakın kaynaklar, “Tallulah’a ültimatom verilmiş gibi. Ailesi, kızın elinden her şeyi almak üzereydi” dedi. Ortak bir kararla Willis’in tedaviye gönderildiği söylense de baba Willis ve Moore’un farklı görüşleri olduğu söyleniyor. Moore’a yakın kaynaklar, “Eğer Bruce, Tallulah’ın madde bağımlılığı olduğunu düşündüyse yardım almasını istemiştir. Ancak Demi, Tallulah’ın çok genç olduğunu ve kendini bulmaya çalıştığı düşünüyor” dedi.