Gündem Bahtiyar Ölmez dizisinin 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Bahtiyar Ölmez dizisinin 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

10.02.2018 - 09:45 | Son Güncellenme:

Bahtiyar Ölmez dün akşam yayınlanan 13. bölümü ile izleyenlerini çok güldürdü. Bahtiyar ailesinin saldıranın kim olduğunu bulmak için çalıştı fakat sonunda kendini nezarette buldu. Son bölümün hemen ardından Bahtiyar Ölmez dizisinin 14. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Bahtiyar Ölmez dizisinin 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

ATV'nin keyifle takip edilen dizisi Bahtiyar Ölmez 13. bölümü ile bu akşam ekrana geldi. Bahtiyar Ölmez'in yeni bölümüne Bahtiyar'ın hapse düşmesi damga vurdu. Peki Bahtiyar Ölmez 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BAHTİYAR ÖLMEZ 14. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

BAHTİYAR ÖLMEZ 13. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ailesine saldıranın kim olduğunu çözemeyen Bahtiyar, kendini Fuat'la birlikte nezarette bulur. Bahtiyar, tekrardan parmak izi verip hapisten kurtulur, ancak bilinmeyen bir düşmanı vardır ve onu bulmak zorundadır. Bahtiyar, Anıl ve Memduh aradıklarının Rıfat Çakar olduğunu bilmeden bu bilinmeyen düşmanın peşine düşerler.

Ne var ki, içerdeki casus Ömer, Bahtiyar'ın, Rıfat Çakar'a yaklaşmasını engeller. Ancak Rıfat Çakar'ın, Anıl'ı rüya süsü vererek kaldırıp sorgulaması her şeyi değiştirecek bir olaya neden olur. Anıl gerçek olabileceğini düşündüğü rüyadan bir delille geri dönmüştür, bu delil Rıfat Çakar'ın hayatta olduğunu ispatı niteliğindedir!