Gündem Bakan jest yaptı engelliler sevindi

Bakan jest yaptı engelliler sevindi

28.07.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, vefat eden kardeşi 52 yaşındaki Okan Arslan için çelenk göndereceklerden, memleketi Kars’taki Dolunay Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne bağışta bulunmalarını istedi. Bu çağrı, derneğe 240 bin lira kazandırdı.

Bakan jest yaptı engelliler sevindi

Bakan Arslan’ın kardeşi Okan Arslan, kısa süre önce tedavi gördüğü İstanbul’daki bir hastanede hayatını kaybetti.
‘Bağışta bulunun’
Bakan Arslan, 21 Temmuz’da toprağa verilen kardeşi için çelenk göndereceklerden Kars’ta faaliyet gösteren Dolunay Eğitim, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine bağışta bulunmalarını istedi.
En acılı gününde Bakan Arslan’ın, Kars’taki engellileri unutmaması büyük bir takdirle karşılandı.
Arslan ile birkez daha gurur duyduklarını ifade eden Dolunay Derneği Engelliler Birim Başkanı Faruk Ocak şunları söyledi:
“Bakan Arslan’ın kardeşi Okan Arslan rahmetli oldu. Bakan Arslan’ın o acılı gününde cenazeye çelenk göndermek isteyenlerin bunun yerine derneğimize yardım yapmasını isteyerek büyük bir jest yaptı. Bir hafta içinde derneğin hesabını 240 bin lira gibi hayatımız boyunca göremeyeceğimiz bir yardım geldi. Bakanımıza bu ulvi davranışından dolayı teşekkür ederiz. Her zaman maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Bakanımızla bir keze daha gurur duyduk.”