Cadde Bakanlara saygı duymuyorum

Bakanlara saygı duymuyorum

15.04.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Protez bacak aldığı Barış Telli’nin Türkiye engelliler yarışında birinci olduğunu söyleyen Avşar, “Bakanlarımız detayları kaçırdıkları için onlara saygı duymuyorum” dedi.

Bakanlara saygı duymuyorum

Bu yıl 14’üncüsü gerçekleşen Hülya Avşar Cup Tenis turnuvası önceki gün ödül töreniyle son buldu. Turnuvaya katılan sporculara madalyalarını ve ödüllerini veren Avşar, protez bacağıyla Türkiye Engelliler yarışında şampiyon olan Barış Telli’yle bir araya geldi.

‘Barış’la ilgilenmediler’
Türkiye’de protez bacağıyla ilk kez koşuya katılan ve birinci olan Barış Telli, Avşar’a teşekkür ederken Barış’la gurur duyduğunu ifade eden Hülya Avşar şunları söyledi:
“Barış’ın bugüne kadar harcadığı zamana üzülüyorum. Spor Bakanlığı’nın yapması gereken bir destekti, çünkü Türkiye adına yarışıyor, Hülya Avşar adına değil. Ama bakanlarımız bunların dışında her şeyle ilgilendikleri ve bu detayları kaçırdıkları için hiçbirine saygı duymuyorum.
Ve de duymayı da düşünmüyorum. Yeni gelen spor bakanımız sağolsun Hülya Cup ödül töreni için telgraf göndermiş ve gerçekten çok şaşırttı beni. Beni boş versinler Barış’la niye ilgilenmediler bu zamana kadar. İlk koşu da birinci oldu.” Avşar, Telli’nin protez bacağını tenis turnuvasının gelirleriyle almıştı.

‘Siyasete atılacağım’
Önümüzdeki yıllarda siyasete atılmayı düşündüğünü de sözlerine ekleyen Avşar, “Siyaset ilgimi çekiyor ileride ucundan tutacak gibiyim” dedi. Ödül töreni bitiminde yeni aldığı 450 bin TL değerindeki Mercedes Benz E350 4matik otomobiliyle görüntülenen Avşar, emniyet kemerini takıp yola çıktı.

Haberin Devamı

‘Başka bir hayatım var’

Hülya Avşar, gazetecilerin “Yeni anne Demet Akalın’a bebekle ilgili tüyolar veriyor muşsunuz?” sorusuna ise “Benim dostluk kurduğum kimse yok, sizin tanıyacağınız. Tamamen başka bir hayat yaşıyorum. Hiç kimseyle görüşmüyorum böyle de çok mutluyum. İşimin dışında başka bir hayat yaşıyorum” yanıtını verdi.