Gündem Bana Sevmeyi Anlat 12. bölümde büyük sürpriz!

Bana Sevmeyi Anlat 12. bölümde büyük sürpriz!

17.11.2016 - 10:24 | Son Güncellenme:

Yeni bölümüyle 21 Kasım Pazartesi günü Fox ekranlarından izleyicisiyle buluşacak Bana Sevmeyi Anlat'ta bu hafta büyük bir sürpriz var. Merakla beklenen Bana Sevmeyi Anlat 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Usta oyuncular Halil Ergün ve Güven Hokna, Bana Sevmeyi Anlat dizisinin yeni bölümünde yer alacak.

Bana Sevmeyi Anlat 12. bölümde büyük sürpriz

Bana Sevmeyi Anlat dizisinin başrollerinde Kadir Doğulu ve Seda Bakan gibi başarılı isimler rol alıyor. 12. bölüm fragmanı yayınlanan Bana Sevmeyi Anlat dizisinde ortalık karışıyor. Ay Yapım'ın efsane dizisi Yaprak Dökümü'nün unutulmaz karakterleri Ali Rıza Bey ve Hayriye Hanım'ı yıllarca başarıyla canlandıran Güven Hokna ve Halil Ergün, seneler sonra yeniden Bana Sevmeyi Anlat'ın setinde bir araya geldi.

Dizinin yeni bölümünde; usta oyuncular Alper ve Leyla'nın hayatlarına dokunacaklar. Ergün ve Hokna’nın canlandıracağı roller Alper ve Leyla'nın ilişkisinde dönüm noktası olacak. Halil Ergün ve Güven Hokna; Yaprak Dökümü'nün de yönetmeni olan Mesude Eraslan ve Bana Sevmeyi Anlat'ın başrol oyuncuları Kadir Doğulu ve Seda Bakan ile geçtiğimiz gün sette hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ay Yapım'ın Kadir Doğulu, Seda Bakan ve Mustafa Üstündağ'ın rol aldığı dizisi Bana Sevmeyi Anlat, yeni bölümleriyle 21 Kasım Pazartesi'den itibaren her hafta Pazartesi günleri ekrana gelecek. Mesude Eraslan'ın yönetmenliğini yaptığı, Deniz Akçay'ın senaryosunu kaleme aldığı Bana Sevmeyi Anlat 21 Kasım Pazartesi günü saat 20:00'da Fox'ta ekrana gelecek.

Haberin Devamı

BANA SEVMEYİ ANLAT 12. BÖLÜM 2. FRAGMANI

BANA SEVMEYİ ANLAT SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Bana Sevmeyi Anlat son bölümünde, Hakverdi’nin dönüşü Haşmet’in keyfini kaçırmıştır, Leyla’yı kaybetme korkusuyla yüzleşmektedir. Alper ve Hakverdi planlarını kararlı bir şekilde uygularken Alper, Leyla’dan uzakta durmakta zorlanmaktadır. Engin’in Ezgi için attığı adım ilişkilerini başka bir boyuta taşır. Leyla’nın Kaçak gelin olarak basında haberinin çıkması Canan’ı çıldırtırken, Haşmet için sürpriz bir kapı aralar. Canan’ı gören Salih için geçmiş yeniden canlanır. Kocasının durumundan habersiz olan Ayla ise sinsi planıyla Leyla ve Alper için tehlike çanlarını çalmaktadır.

BANA SEVMEYİ ANLAT DİZİSİNİN GÜNÜ DEĞİŞTİ!

Haberin Devamı

Almanya'dan İstanbul'a yeni bir hayat kurmak için gelen bekar anne Leyla'nın ve dostu ile eşinin ihanetine uğrayan Alper'in yollarını kesiştiren hikayesi ile ekrana gelen dizinin yayın günü, 11 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak bölümününün ardından pazartesi olarak değişecek.

Bana Sevmeyi Anlat, 10 günlük bir aranın ardından 21 Kasım Pazartesi akşamı ekrana dönecek ve pazartesi akşamları yayınlanacak.

GENEL HİKAYE

Leyla bebeği ile babası Salih’in evine sığınmıştır. Salih’in eşi Ayla, çocukları Hakverdi ve Simge ile zor şartlarda yaşamaktadır. Ayla ve Simge ile bir türlü yıldızı barışmayan Leyla için hayat gittikçe zorlaşmaktadır. Türkiye’nin saygın iş adamlarından Haşmet, aynı zamanda Salih’in patronudur. Bir iş ziyaretinde Leyla’ya ilk görüşte aşık olur ve evlenme teklif eder. Haşmet’in gizli dünyasından haberdar olmayan, Haşmet’e saygı duyan Leyla için bu teklifin anlamı aşktan ziyade, bebeği için güvenli bir gelecektir. İstanbul’da yaşayan Alper işinde oldukça başarılı bir restoran işletmecisidir. Ağabeyi Cihan ve eşi Berna’nın beraber geçirdikleri trafik kazası Alper için kırılma noktasıdır. Alper, küçük kızı ve iki yeğeni ile yeni bir hayat kurma mücadelesindeyken Haşmet’in restoranının başına geçer. Haşmet ve Leyla’nın düğününde beklenmedik bir şekilde yolları kesişen Alper ve Leyla için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır…

Haberin Devamı

Yapım: Ay Yapım
Yapımcı: Kerem Çatay
Yönetmen: Mesude Erarslan
Senaryo: Deniz Akçay

Oyuncu Kadrosu:
Alper Eren: Kadir Doğulu
Leyla Aydın: Seda Bakan
Haşmet Tuğcu: Mustafa Üstündağ
Canan Güngör: Dolunay Soysert
Salih Aydın: Kadir Çermik
Ayla Aydın: Mahperi Mertoğlu
Suzan Giray: Bihter Dinçel
Berna Eren: Aslı Orcan
Burak Tuğcu: Emir Çubukçu
Onur Bozan: Cemil Büyükdöğerli
Ezgi Güneş: Mine Kılıç
Hakverdi Aydın: Bahadır Vatanoğlu
Engin Kargı: Serdar Özer
Simge Aydın: Gülper Özdemir
Eylül Eren: İlayda Alişan
Mercan Eren: Naz Sayıner
Çiçek Eren: Lavinya Ünlüer

Yazarlar