Gündem Bana Sevmeyi Anlat 14. bölüm fragmanında Leyla'nın duygusal anları!

Bana Sevmeyi Anlat 14. bölüm fragmanında Leyla'nın duygusal anları!

28.11.2016 - 09:54 | Son Güncellenme:

Ay Yapım imzalı Bana Sevmeyi Anlat 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Bana Sevmeyi Anlat 14. yeni bölüm fragmanında Berna komadan çıkar çıkmaz Alper'le olan ilişkisinde dizginleri eline almaya çalışır. Leyla'nın tüm bu yaşananlar karşısında tepkisi ne olacaktır. Bana Sevmeyi Anlat 14. yeni bölüm fragmanı ile Pazartesi akşamı ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Bana Sevmeyi Anlat 14. bölüm fragmanında Leylanın duygusal anları

Deniz Akçay'ın senaristliğini, Mesude Eraslan'ın yönetmenliğini üstlendiği Bana Sevmeyi Anlat 13. son bölümü ile 28 Kasım Pazartesi günü izleyicyle buluştu. Merakla beklenen Bana Sevmeyi Anlat 14. yeni bölüm fragmanı ise dizinin son bölümü yayınlandıktan sonra ekrana geldi...

Haberin Devamı

Ay Yapım imzalı dizide bu hafta Alper’in aylardır komada olan karısı Berna uyanıyor! Bir yanda uzun süredir komada kalan eşi ve çocuğunun annesi Berna bir yanda sevmeyi yeniden öğrendiği Leyla arasında kalan Alper’i büyük bir çıkmaz bekliyor.

Kadir Doğulu, Seda Bakan ve Mustafa Üstündağ'ın rol aldığı Bana Sevmeyi Anlat’ta bu hafta yer yerinden oynayacak. Berna'nın kendisini aldattığını bilen Alper, eşinin ani uyanışıyla şoke olacak. Koma öncesinde yaşanılanlara dair hiç bir şey hatırlamayan Berna’nın eve dönüşüyle, Alper, kızı Çiçek için susmayı seçecek. Sürprizlerle dolu yeni bölümde, Leyla ve Berna, Haşmet’in vereceği davette karşı karşıya geldi...

BANA SEVMEYİ ANLAT 14. BÖLÜM FRAGMANI

BANA SEVMEYİ ANLAT 13. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Haşmet, Alper ve Leyla’yı kameradan izlerken, Berna’nın uyanma haberi herkesi şok eder. Berna’nın hiçbir şey hatırlamaması Alper ve Leyla için ayrı bir çıkmazdır. Onur ise tutkuyla bağlı olduğu Berna’ya kavuşabilme ümidiyle sabretmektedir. Engin’in evlenme teklifini kabul eden Ezgi’yi en mutlu gününde acı bir sürpriz beklemektedir. Alper, Leyla’ya olan aşkını özel bir hediye ile taçlandırırken Haşmet, Berna’nın uyanmasını kutlamak için Alper ve Berna’yı yemeğe davet eder. Leyla adını sık sık duymakta olan Berna için bu yemeğin anlamı büyüktür.

BANA SEVMEYİ ANLAT SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ