Gündem Bana Sevmeyi Anlat 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Bana Sevmeyi Anlat 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

06.12.2016 - 11:13 | Son Güncellenme:

Fox TV ekranında yayınlanan Bana Sevmeyi Anlat 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Bana Sevmeyi Anlat dizisinde Alper, Leyla'ya bir saniye bile yanından ayrılmak istemediğini söyler. Öte yandan Haşmet içerden çıkabilecek midir? Bana Sevmeyi Anlat 15. yeni bölümü ile Pazartesi Fox TV ekranında...

Bana Sevmeyi Anlat 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Ay Yapım imzalı Bana Sevmeyi Anlat dizisi yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana gelmeye devam ediyor. Bana Sevmeyi Anlat 14. son bölümde, Berna, Alper’den vazgeçmemek için harekete geçtı. Yeni bölümü merakla beklenen Bana Sevmeyi Anlat 15. y bölüm fragmanı ise yayınlandı. Başrollerini Kadir Doğulu, Seda Bakan ve Mustafa Üstündağ'ın paylaştığı Bana Sevmeyi Anlat yeni bölümü ile 12 Aralık 2016 Pazartesi saat 20.00'de FOX'ta.

Haberin Devamı

BANA SEVMEYİ ANLAT 15. BÖLÜM FRAGMANI

BANA SEVMEYİ ANLAT 14. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bana Sevmeyi Anlat son bölümde Hayatına kaldığı yerden devam eden Berna, Alper’den vazgeçmemek için harekete geçer. Suzan, Berna’nın uyanmasıyla hayata karşı umutlanmıştır ancak beklenmedik bir durumun içinde bulur kendini. Haşmet, kendisini oyuna getirenden hesap sormak için harekete geçmiştir. Geçmişiyle yüzleşmeye hazırlanan Canan yeni bir dönemin başlangıcında olduğundan habersizdir. Ezgi, aşk acısıyla yanıp tutuşurken Alper ve Leyla’ya yardım için gizlice Engin’in evine girer. Evde bulduğu şey ona bambaşka bir Engin anlatmaktadır. Alper ve Leyla ise aşklarını özgürce yaşayabilmek adına önemli bir adım atar…

Haberin Devamı

‘Hayat iyimserlikle kolaylaşır’

‘Bana Sevmeyi Anlat’ dizisinin başrol oyuncuları Seda Bakan’la Kadir Doğulu, İstanbul Life dergisinin aralık sayısına konuk oldu.

Dizide canlandırdığı Leyla’yla benzer yönlerinin olduğunu söyleyen Bakan, “Birçok durumda onunla aynı kararları vereceğimi düşünüyorum. Ben de iyimser biriyimdir. Başarmak kolay olmasa da, iyimser bakabildiğimde hayatın daha da kolaylaştığına inanıyorum” diye konuştu.

Yazarlar